Tam kapanma döneminde haksız rekabetin ortadan kaldırılabilmesi amacıyla geçtiğimiz günlerde içişleri bakanlığı yeni bir market genelgesi yayınlamıştı. Market tedbirleri başlığı ile yayınlanan genelgeye göre marketlerde bazı ürünlerin satışına yasak getirildi. Peki marketlerde Hangi ürünlerin satışı yasak? Marketlerde ped satışı yasak mı?

Marketlerde ped satışı yasaklandı mı?
İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan yeni genelge ile birlikte marketlerde bazı ürünlerin satışına kısıtlama getirildi. Özellikle son dönemlerde birçok kişi Hangi ürünlerin yasaklandığını arama motorunda araştırmaya başladı. En çok merak edilen konu ise marketlerde ped satışı yasak mı konusu olduğu. Ancak hijyenik ped konusunda marketlerde herhangi bir kısıtlama bulunmuyor.

Marketlerde satışı yasak olan ürünler neler?
İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan Market tedbirleri genelgesine göre marketlerde temel Gıda ve hijyen ürünleri dışında herhangi bir ürün satılamayacak. Buna göre daha Satışı yasaklanan alkol ve alkollü ürünlerin yanı sıra elektrikli ve elektronik aletler, Zücaciye ve kozmetik ürünleri marketlerde satılamayacak. Canlıhaber

Editör: Wan Haber