Kafeler Ve Restoranlar Açacak Mı?

Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan cuma namazı çıkışında gazetecilere yönelik yapmış olduğu açıklamada bir süredir gündemde bulunan lokanta, kafe ve restoranlar ne zaman açılacak? Sorusu ile ilgili cevap verdi. Esnafların yalnız bırakılmayacağının altını çizen cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, bu mekanların tekrardan açılması hususunda bir düşüncelerinin bulunduğunu belirtti. Peki, restoranlar, kahvehaneler, lokantalar ile kafeler ne zaman açılacak? işte sorunun cevabı ve detayları haberimizde...

Kafeler 15 Şubat’ta Açılacak Mı?

Kabine toplantısından sonra gazetecilerin karşısına çıkan cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan gündeme dair çeşitli açıklamalarda bulundu. Özellikle de koronavirüsü vaka sayılarındaki azalış ile beraber restoran, kafe ve lokantaların açılıp açılmayacağı ile ilgili herhangi bir soruya cevap vermezken, özellikle de okulların ne zaman açılacağı ve ne zaman yüz yüze eğitime başlayacağı tarih ile ilgili çeşitli açıklamalarda bulundu.

Bahsi geçen lokanta, restoran, kafe ve kahvehane gibi iş yerlerinin ne zaman açılacağı ile ilgili genel itibariyle Sağlık Bakanlığı bilim Kurulu tarafından yapılacak olumlu açıklamalardan sonra net bir tarih verilecek!

Editör: Wan Haber