600 milyon dolarlık kazancı ile Forbes dergisinin en çok kazanan ünlüler listesinin 1. Sırasında bulunurken, Kim Kardashian eşi Kanye West ise 170 milyon dolarlık serveti ile ikinci sıraya yerleşti.

2019 senesinde Kylie Jenner, kazandığı parayı olduğundan çok daha fazla bir şekilde gösterdiği gerekçeleri ile unvanı elinden alınmıştı.

Kendine ait kozmetik ürün markalarından daha fazla para kazanıyor.

Kylie Jenner 2019 senesinde de 590 milyon dolar ile listede yine bir sırada yer almayı başarmıştı.

2019 senesinde henüz 21 yaşındayken dünyanın en genç milyarderi unvanına sahip olan Kylie Jenner firmasında meydana gelen çeşitli sıkıntılardan dolayı bu statüsünü kısa süre sonra kaybetmişti.

Forbes dergisinin yapmış olduğu açıklamaya göre  Kylie Jenner’in toplam serveti yaklaşık olarak 700 milyon dolar civarındayken, Diğer taraftan ünlü televizyon şov Yıldızı Kim Kardashian ‘ın eşi Kanye west’in toplam servetinin ise 1.3 milyar dolar civarında olduğu açıklandı.

Forbes Dergisinin İlk 10’unda Kimler Yer Alıyor?

Forbes en çok kazanan ünlüler listesinin ilk 10’una genelde dünyaca ünlü markalar ile reklam anlaşmaları yapan tenisçi ve atletlerden oluşturuyor.

Son zamanlarda artık sosyal medyanın da gelişmesi ile beraber dünyaca ünlü sanatçılar başta olmak üzere film yıldızları dahi kendi oluşturmuş oldukları kozmetik ürün markalarının tanıtımlarını yaparak bu tip uygulamalar sayesinde milyonlarca dolar kazanıyorlar.

Editör: Wan Haber