Kuvantum Mobilya; ankastre ürünler, armatür, eviye ve diğer hırdavat ürünlerin hizmetini veren bir markadır. Genel olarak mutfak malzemeleri olarak kullanılan ankastre set ve eviyelerin farklı modellerini görmek ve isteğe uygun bir şekilde alışveriş yapmak Kuvantum ile mümkündür. Yine mutfak içerisinde kullanım özelliği gösteren armatürler, farklı modeller ile karşımıza çıkmaktadır. İşinde gösterdiği özen ve kalite ile Kuvantum, müşterilerinin ilgi odağı olmuştur. Zaman içerisinde kazandığı deneyim ile birlikte ürünün hizmetini ve hizmet süreci içerisinde müşterilerin isteklerini dikkate almaktadır.

Kuvantum Granit Evye Hizmeti

Evye, lokanta ve ev gibi alanlarda bulaşık yıkamak gibi amaçlar ile kullanım özelliği gösteren bir üründür. Paslanmaz çelik, seramik ve granit yapıda olmak üzere çeşitleri vardır. En çok kullanılan ve tercih edilen evye modellerinden biri olan Blanco granit evye modelleri, kabin ölçülerine göre tasarlanmaktadır. Mutfakların ölçülerine uygun bir şekilde tasarlanan Granit Evye, çeşitli renk ve ölçüler ile Kuvantumonline sitesinden kolayca ve güvenle temin edilebilir.

Granit evyeler kullanım açısından daha uzun ömürlü olan evyelerdir. Bütçe konusunda da alıcıya destek çıkmaktadır. Bunların yanı sıra online bir biçimde Granit evye sahibi olmak mümkündür. Granit evye modellerinde bulunan bir diğer özellik de bulaşıkların rahat yıkanması adına geniş ölçüde tasarlanmasıdır. Herhangi bir tıkanıklık durumu meydana getirmeden kolay bir şekilde temizliği yapılmaktadır. Kuvantumonline, uygun fiyatlar ile en iyi şekilde evye hizmetini vermektedir. Sitede her biri birbirinden güzel çeşitli evye modellerini bulmak mümkündür. Blanco granit evye fiyatları ise üründe bulunan özelliklere göre ve istenilen modele göre farklılık göstermektedir.

Kuvantumonline Tezgah Altı Hizmeti

Evye modelleri genel olarak mutfak tipine, özelliğine ve nasıl bir evye modeline uygun olduğuna göre farklılık gösterebilir. Evye modellerinden biri olan tezgah altı evye modelleri lavabo tezgahı altına konulmaktadır. Tezgah altı evye modellerinin de granit, paslanmaz çelik gibi çeşitli modelleri bulunmaktadır. Tezgah altı evye fiyatlarına baktığımızda ise yine modele, içerisinde kullanılan malzemeye ve gösterdiği işleve göre farklılık olduğu görülmektedir.

Editör: Wan Haber