Kurtlar Vadisi Pusu'da talihsiz bir olay yaşanmış, Polat Alemdar karakterini canlandıran Necati Şaşmaz, geçen hafta set çıkışı sonrası istinat duvarına çarparak kaza geçirmişti. 1,5 ay setlerden uzak kalacağı öğrenilen başrol oyuncusu, Kurtlar Vadisi'nin fragmanının yayınlanmasının gecikmesine neden olurken Perşembe günü Kanal D ekranına gelmedi. 236. bölüm 13 Kasım 2014'te yayınlanacak.
 
Geçirdiği kaza sonrası çene kemiği kırılan Necati Şaşmaz 6 hafta boyunca tedavisi devam edecek.
 
Bu sürede Kurtlar Vadisi Pusu dizisi çekimlerine katılamayacak olan oyuncu, senaryo gereği yurt dışına gönderilecek.
 

AMBULANS BULUNMASI BÜYÜK ŞANS
 
Cumartesi  akşamı ‘Kurtlar Vadisi’ dizisi setinde geçirdiği kaza sonrası ameliyata alınan Necati Şaşmaz’ın durumu hakkında doktoru basın açıklaması yaptı. Medikal Park  Göztepe hastanesi  Kulak burun boğaz bölüm başkanı Prof. Dr. Ünal Bayır ve  Plastik  cerrahı Op. Dr. Ercan Cihandide, Şaşmaz’ın ameliyatı ve durumu hakkında basın mensuplarını bilgilendirdi. Araç içi kaza geçiren ve saat gece yarısı 3’te hastaneye gelen oyuncunun  kaza sırasında sette bulunan ambulansta yapılan ilk müdahalenin önemine değinen Prof Dr. Ünal Bayır “Kazana esnasında sette ambulans bulunması Necati Beyin büyük şansı” şeklinde konuştu.
 

PİPETLE BESLENECEK
 
Muhabirlerin bundan sonraki süreç ve oyuncunun yaşayacakları hakkında sorulan sorulara Cihandide,”  İyileşme süreci 4-6 hafta arası yakın olacak süreçte koyduğumuz plak ve vidalar ömür boyu kalabilecek durumda, alt çene ve üst çene 4 hafta süreyle birbirine kitli kalacak. Bu süreçte kilo verecek ,pipet ve sıvı gıdalar ile beslenecek. “ şeklinde dedi.

Editör: Wan Haber