Küçükçekmece Belediyesi, Türk Halk Müziği'nin efsanelerinden Moğollar'ı ağırladı. Küçükçekmece halkıyla bir araya gelen Moğollar, seslendirdiği müziklerle dinleyicilere duygu dolu anlar yaşattı.
Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen " Kültür Sanat Etkinlikleri" kapsamında ünlü rock grubu Moğollar, sevenleri ile bir araya geldi. Halkalı Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen konsere, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay da katıldı. "Ağrı Dağı Efsanesi", "Bir Şey Yapmalı", "Selvi Boylum Al Yazmalım" gibi unutulmaz eserlerini seslendiren Moğollar, sevenlerine duygusal anlar yaşattı.
Moğollar müzik grubunun kurucularından olan Cahit Berkay, Küçükçekmece Belediyesi'ne ve Başkanı'na hayranlarıyla bir araya getirdiğinden dolayı teşekkür etti. Hayranlarına Şubat aylarında yine geleceğini söyleyen Berkay, Moğollar Grubu hakkında bilgiler verdi. Cahit Berkay, "Gurubumuzu, 1968 senesinde kurduk. Bir ara grubumuz dağıldı ama 1993 sonlarında tekrar bir araya geldik. O günden bugüne devam ediyoruz. Bu süre zarfında çok güzel sanatçılarla çalıştık. Ama maalesef ikisini de kaybettik. Barış Manço ve Cem Karaca'dan bahsediyorum. Konser esnasında onları şarkılarıyla anmak bizim görevimiz diye düşünüyorum" dedi.
(AFS-ÖFA-Y)

13.01.2013 16:03:30 TSI

Editör: Wan Haber