Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla müşteri yoğunluğu yaşayan berber ve kuaförler, ihtiyaca cevap verebilmek için yoğun bir mesai harcıyor. İHA muhabirine konuşan Van Esnaf ve Sanatkârlar Birliği Başkan Vekili ve Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç, “Yeni bir bayram heyecanını yaşıyoruz.

İlimizde bulunan bay ve bayan kuaförlüğü icra eden meslektaşlarımızın bayramlarını tebrik ediyoruz. Esnaf ve üyelerimizden isteğimiz, müşteri memnuniyetine dikkat etmeleridir. Bayram yoğunluğu esnafımıza ikinci bir bayram yaşatıyor. Bizler bunu yılda iki defa yaşıyoruz. İşlerin güzel olması bizleri ve esnafımızı mutlu ediyor. Güzel bir bayram diliyorum. Esnafımızın müşterilerine daha iyi davranmalarını tavsiye ediyoruz. Yoğunluk bazen sabırsızlığa neden olabilir, ama sabırla çalışmalı ve müşterilerimize karşı ahlaklı davranmamız gerektiğini unutmayalım. İşlerimizi daha güzel bir şekilde icra ederek bu yoğunluğu atlatmalıyız” dedi.

“Bayrama özel bir fiyat tarifemiz yok”

Fiyat tarifesinde bir değişiklik olmadığını da sözlerine ekleyen Koç, “2014 yılında odamızın ortak kararıyla alınan fiyat tarifemiz vardır. Esnafımızdan bu fiyatların altına inmesini ya da üstüne çıkmalarını istemiyoruz. Dolayısıyla müşterilerimizin her yerde kolayca tıraşlarını olabilmeleri önemlidir. Eşit bir şekilde rızkımızı paylaşarak şükrümüzü eda eder ve bayramımızı geçirelim istiyoruz Bayrama özel bir fiyat tarifemiz yok” diye konuştu.
Öz Van Erkek Kuaförü çalışanlarından Cebrail Esen ise, bu sene yoğunluğun henüz başlamadığını belirterek, “Kurban Bayramı’na sayılı günler kaldı. Daha yoğunluk istediğimiz noktada değiliz, önümüzdeki iki gün yoğunluğun artmasını bekliyoruz. Herkesin bayramını tebrik ediyor. Huzurun hâkim olduğu bir ortam temenni ediyoruz” şeklinde konuştu. İHA

Editör: Wan Haber