Yeni eğitim yılına iki gün kala hazırlıklarını tamamlayan kırtasiye esnafı, kırtasiyeden okul kitaplarına, kalemden çantaya, teknolojik ürünlerden temel eserlere kadar, çocukların eksiksiz okula başlaması için tüm ürün alternatiflerine raflarında yer veriyor. Yıllardır bu meslekte çalıştığını belirten İpekyolu Kitap ve Kırtasiye sahibi Cengiz Cevizci, yeni eğitim-öğretim yılına zengin ürün çeşitleriyle hazır olduklarını belirtti.

Sağlıklı ve kaliteli ürünlerden asla taviz vermediklerini vurgulayan Cevizci, “Yaklaşık 20 yıldır bu meslekteyiz. Bizim için en önemli müşterilerimizin memnun bir şekilde ayrılmasıdır. Bu kapsamdan A’ dan Z’ ye bütün kırtasiye malzemesinin yanında yayın grubu açısından da yine öğrencilerimizin hizmetindeyiz. Bu konuda okul çalışmalarımız da devam ediyor” dedi.
Yeni işyerlerinin açılışına özel indirimler yaptıklarını ifade eden Cevizci, “Biz yeni eğitim döneminden önce dükkanımızın açılışını yapmayı düşünüyorduk. Ancak Kurban Bayramı nedeniyle bunu gerçekleştiremedik. Yine de açılışa özel tüm kırtasiyelerde yüzde 15, kitaplarda ise yüzde 30’luk bir indirimimiz olacaktır. Bu da bizim açılışa özel halkımıza bir jestimizdir” ifadelerini kullandı.

Okul alışverişinde ufak ta olsa bir hareketliliğin söz konusu olduğunu ancak gerçek anlamda yoğunluğun önümüzdeki hafta yaşanacağını dile getiren Cevizci, “Bizler kırtasiyeler olarak tüm hazırlıklarımızı tamamladık. İnşallah yeni eğitim-öğretim dönemi esnafımız açısından, ilimiz ve ülkemiz açısından hayırlara vesile olur” şeklinde konuştu.

Okul çantasının 20 TL ila 150 TL arasında değiştiğini de sözlerine ekleyen Cevizci, bir öğrencinin tüm kırtasiye malzemesinin ise yaklaşık 200 TL tutarında olduğunu söyledi. İHA

Editör: Wan Haber