Atv’nin başarılı yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster başvuru formu yarışmak isteyen binlerce vatandaşın ilgisini yakından çekmektedir. Sunuculuğunu Kenan İmirzalıoğlu’nun yaptığı ve senelerden beridir adeta gelenek haline gelen yarışma programında heyecan ve keyifli dolu dakikalar yaşanmaktadır. Televizyondan izlerken kendine güvenen vatandaşlarda o heyecanı stüdyoda yaşamak amacıyla yarışmaya katılmak istediklerini beyan etmektedirler.

Kim Milyoner Olmak İster bilgi yarışmasına ekranları başında değil de bizzat yarışarak keyif almak isteyen seyirciler aracılığı ile son zamanlarda arama motorlarında sıklıkla soruların başında gelmektedir. ATV ekranlarının sevilen programı Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında Kenan İmirzalıoğlu’nun sunduğu bu bilgi dolu programa para kazanmak amacıyla bilgisine güvenen vatandaşların başvurduğu yarışmada birbirinden zolu sorular yarışmacıları bazen terletmektedir.

Kim Milyoner Olmak İster Nasıl Başvurulur?

Makalenin başında da belirtildiği gibi ATV ekranlarında izleyicinin karşısına çıkan Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma programına vatandaşlar, stüdyoda katılıp yarışmacı olmak istemeleri halinde atv.com.tr adresi üzerinden kolay bir şekilde erişim sağlanabilir.

Dünyanın en çok izlenilen ve para kazandıran yarışma programı ATV ekranlarında serüvenine devam ediyor. Yarışmada yarışmacılara toplamda 12 soru yöneltiliyor. Bu 12 soruyu cevaplamak amacıyla yarışmacılara 4 tane Joker bakkı tanıtılmaktadır .Ayrıca 2 tane baraj bulunmaktadır. Baraj sorularını doğru bir şekilde cevaplayan yarışmacıların kazandıkları ödül her hâlükârda onların olacaktır. 12. soruyu da doğru yanıtladıkları takdirde 1 milyon TL yani diğer tabirle 1 trilyon para yarışmacıların olacaktır.

Yarışmacı Olmak İçin Son Kararınızı Vermeye Hazır Mısınız?

Ekranları başında ATV ekranlarında yayınlanmakta olan Kim Milyoner Olmak İster isimli yarışma programına ekranları başında değil de bizzat stüdyoda yarışmak amacıyla kullanıcılar ya da yarışmacıların merak ettiği konuları bu makalede sizler için yazdık.

Başvuru Şekli

Kim Milyoner Olmak İster isimli yarışma programına başvuru yapacak vatandaşların atv.com.tr adresinden Kim milyoner olmak ister form adresinden başvuru ile ilgili formu eksiksiz bir şekilde doldurulması gerekir. Başvuru formu doldurduktan sonra yarışmacı adayları ile iletişime geçilmesi beklenilecektir.

Telefondan Ya Da Whatsapp’tan Başvuru Yapılması

Vatandaşların Kim Milyoner Olmak İster isimli yarışma programına WhatsApp aracılığı ile başvuru yapmak istemeleri halinde kısa bir video çekmeleri gerekecektir. aşvuru videosunun video.TC isimli adrese yüklemeleri ve 553 0 43 43 43 numarasını göndermeleri gerekir.

Editör: Wan Haber