KAHRAMANMARAŞ - Kahramanmaraş'ta adına düzenlediği polis kimliğiyle beyaz eşya ve mobilya mağazalarını dolandıran R.B. (30) isimli şahıs, polis ekiplerinin takibi sonucu yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, adına düzenlediği sahte ehliyet, nüfus cüzdanı ve polis kimliği ile şehir merkezindeki çeşitli iş yerlerinden alış veriş yapan R.B. isimli şahıs, kendini polis olarak tanıttı. Elindeki sahte polis kimliği ile çeşitli iş yerlerinden 20 bin TL'lik mobilya alan zanlı, senet imzalayarak iş yerlerinden ayrıldı. Son olarak gittiği beyaz eşya mağazasının sahibi, zanlının hareketlerinden şüphelenerek, durumu polis ekiplerine haber verdi.

İhbar üzerine R.B.'yi teknik takibe alan Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube ekipleri, düzenledikleri operasyonla zanlıyı yakalayarak gözaltına aldı. Yapılan aramalarda, zanlının üzerinden çıkan sahte polis kimliğinin sicil numarasının Emniyet Müdürlüğü'nde görevli bir polis memuruna ait olduğu tespit edildi. Zanlının, polis kimliğiyle alış veriş yapıp senet imzaladığı, sahte ehliyetle de araba kiraladığı bildirildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlı, hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.
CİHAN

Editör: Wan Haber