Antalya’da aile içi kavgaya müdahale eden polis, uyuşturucu madde kullanan genç tarafından karnından bıçaklanırken, polisin ekip arkadaşı ise genci ayağından vurdu. 
Edinilen bilgiye göre, saat 21.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Doğuyaka Mahallesi 1114 sokakta uyuşturucu madde kullanan Erol K. (29), kız arkadaşıyla ailesinin evine geldi.

 

 

Anne ve babasından para isteyen Erol K. daha sonra tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi nedeniyle eve polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri kavgaya müdahale ederken Erol K. üzerinde bulunan bıçak ile polis memuru Mehmet Topalcan’ı karnından bıçakladı. Topalcan’ın ekip arkadaşı da Erol K. silahla bacağından vurarak etkisiz hale getirdi. Olayın ardından Mahalleye çok sayıda polis ekibi ve iki ambulans sevk edildi.

 

 

 

Kan kaybeden polis Mehmet Topalcan ambulansla bölgeye yakın olan MedStar Topcular Hastanesi'ne sevk edildi. Durumu ağır olan Topalcan’ın için polis telsisinden uzun süre kan anonsu edilirken, ayağından vurulan Erol K. ise ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Erol K.’nın yanında bulunan kız arkadaşı ise çıkan arbede de hafif şekilde yaralandı. Ayakta tedavi edilen genç kadın ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

 

 

 

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde kavgaya müdahale ederken uyuşturucu madde kullanan genç tarafından bıçaklanan polis, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 

 


Edinilen bilgiye göre, Doğuyaka Mahallesi’nde uyuşturucu madde kullanan Erol K. (29) ile ailesi arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri olaya müdahale etti. Bu sırada Erol K. polis memuru Mehmet Topalcan’ı karnından bıçaklarken, saldırgan bir başka polis tarafından ayağında vurularak etkisiz hale getirildi.

 


Ağır yaralanan Topalcan kaldırıldığı MedStar Topcular Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Erol K.’nın ise hastanede tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Editör: Wan Haber