Kahve Diyarı’nın açılışına Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, Kültür ve Turizm İl Müdürü Muzaffer Aktuğ, Van Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, Van Ticaret Borsası (VATBO) Yönetim Kurulu Başkanı Salman Toprak ve vatandaşlar katıldı. Açılışın ardından bir konuşma yapan Kahve Diyarı Van Şube işletme sahibi Erhan Özdamar, Kahve Diyarı’nın 120. şubesini Van’da açmanın gururu ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Özdamar, “Bundan 8 yıl önce ilk şubesini İzmir’de açan Kahve Diyarı, şu anda 135 şubesiyle Türkiye genelinde hizmet veriyor” dedi.


Van halkının yakın ilgisi ve desteği sayesinde kısa süre içinde tüm şubeler arasında ilk 5’e yükseldiklerini vurgulayan Özdamar, “Kahve Diyarı içinde Plus şube olma özelliği taşıyan şubemiz, hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetiyle örnek teşkil ediyor” ifadelerini kullandı.


52 kişinin çalıştığı şubede, yaklaşık 200 adet sıcak-soğuk yiyecek ve içecek çeşidi ile Van halkına hizmet sunduklarını dile getiren Özdamar, “İnşallah Kahve Diyarı’nın Van’a yaptığı yatırım, bu yatırımla sınırlı kalmayacak. Van denizi etrafında daha büyük bir yatırımla zincire yeni bir halka daha eklenecek. Bizi bu önemli günümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlara bir kez daha teşekkür ediyor, bu yatırımın Van’a ve bizlere hayırlar getirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

Editör: Wan Haber