İstanbul'da beklenen şiddetli kar yağışı birçok yerde etkisini sürdürüyor. Kara hazırlıklı yakalandıklarını belirten vatandaşlar, toplu taşıma araçlarını kullanacaklarını söyledi.
İstanbul'da sabah saatlerinde yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı birçok ilçelerde etkili olmaya başladı. Kar yağışına hazırlıklı yakalandıklarını belirten vatandaşlar, belediyelerin çalışmalarından memnun olduklarını dile getirdi. Bir vatandaş aracını otoparkta bıraktığını toplu taşıma araçlarını kullanacağını söylerken, başka bir vatandaş ise toplu taşıma araçlarının kar yağışı nedeniyle bazen geciktiğini ve uzun süre beklediklerini söyledi.
Öte yandan, zincir satan bir esnaf ise "Kar yağışı devam ediyor, araçlar yollarda kalıyor. Ama belediye bu sefer işi biraz daha sıkı tutmuş sürekli tuzlama yapıyorlar. Kar lastiklerinin uygulanması nedeniyle zincir satışlarında düşüş yaşandı. Geçtiğimiz karda birkaç zincir satmıştım bugün henüz hiç satamadım" dedi.
Kaldırımlardaki karları küreyen bir temizlik işçisi ise "Vatandaşların düşmemesi ve rahat rahat yürümeleri için karları kürüyoruz" diye konuştu.
(AU-VK-ET-Y)

07.01.2013 11:15:08 TSI

Editör: Wan Haber