İŞKUR YURT DIŞI İLANLARINA BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYIN

İŞKUR üzerinden her gün binlerce vatandaş iş sahibi olurken, onlarca ilan da yayına giriyor. Son günlerde İŞKUR'da 2 bin dolar maaşla yurt dışı işçi ilanlarına ilgi üst düzeyde. İŞKUR üzerinden personel alımı yapılacak ülkeler arasında Almanya, Avusturya, Kuveyt, S. Arabistan, Libya, Irak yer alıyor. Peki ama İŞKUR'a başvuru nasıl yapılır? İŞKUR'dan iş nasıl bulunur? İŞKUR yurt dışı personel alımı için şartlar nelerdir? İŞKUR ilanları ile yurt dışına nasıl gidilir? İşte İŞKUR yurt dışı ilanları ile ilgili detaylar.

İŞKUR YURT DIŞI İLANLARINA KİMLER BAŞVURABİLİR?

İş başvurusu için en az lise mezunu olmak gerekiyor. Örneğin, Almanya makine ve bilgisayar mühendisi, elektrik elektronik personeli, Avusturya mühendis, elektrikçi, makineci, çini döşemeci, hasta bakıcı, kaynakçı, talep ediyor. Almanya'da kazanç aylık 3 bin 700 euroyu bulabiliyor.

İŞKUR YURT DIŞI İL İLANLARI İLE HANGİ ÜLKELERE GİDİLİR?

İŞKUR personel ilanları ile birçok ülkeye gitme şansı mevcut. Şu anda İŞKUR'da ilanı bulunan ülkeler sırasıyla; Almanya, Avusturya, Kuveyt, S. Arabistan, Libya ve Irak.

HANGİ MESLEK DALLARI ARANIYOR?

İŞKUR yurt dışı ilanlarında genel olarak kalifiye eleman aranıyor. Bilgisayar mühendisliği, inşaat mühendisliği, makine mühendisliği gibi meslek dalları başı çekerken; elektrikçi, kaynakçı, inşaatçı gibi meslek dalları da bunların arasında bulunuyor.

İŞKUR YURT DIŞI İLANLARINA NEREDEN BAŞVURULUR?

İŞKUR'da yayınlanan personel ilanları ile ilgili tüm detaylar her zaman İŞKUR'un sitesi üzerinde yer almaktadır. Bir sonraki sayfadaki linke tıklayarak İŞKUR personel alım ilanlarını inceleyebilirsiniz. (TAKVİM)

Editör: Wan Haber