Van’da Yaşarlar Grup tarafından akaryakıt sektörüne yeni bir soluk getirildi. Van Renault Bayiliği ile otomobil alanında marka haline gelen Yaşarlar Grup şimdi de akaryakıt sektörüne damga vurmaya hazırlanıyor.

BAŞTAN AŞAĞI YENİLENDİ

İpekyolu Caddesi, İki Nisan Bulvarı’nda Eski Kedi Kavşağı yanında bulunan Total Petrol İpekyolu Şubesi baştan aşağı yenilendi. Yakıt depolarından, pompalara kadar tüm teçhizat sıfırdan hizmete girerken, akaryakıt kalitesi yükseldi. Total Petrol İpekyolu Şubesi, Yaşarlar Grup güvencesiyle beraber yeni yüzüne de kavuşmuş oldu.

AMAÇ MÜŞTERİLERİN MEMNUN AYRILMASI

Petrol istasyonu bünyesinde hizmet veren tesiste kalite ve hijyen ön plana çıkarılırken yolcuların tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği market, mescit, WC ve kafe gibi alanlar da hazır hale getirildi.

İstasyon Müdürü Mazlum Salih Kaya, Yaşarlar Grup bünyesinde oluşturulan deneyimli personelle beraber müşterilerini ağırladıklarını kaydederek, “Kaliteli akaryakıta oranla uygun fiyat tarifesini hayatı geçirdik. İşletme misyonumuz misafirlerimizin tesisten mutlu ayrılması. Bu amaç doğrultusunda tüm misafirlerimizi tesisimize bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Editör: Wan Haber