Sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu çeşitli açıklamalarla tepki çeken ve açığa alınan Doktor Ali edizer in göreve başladığı ortaya çıktı. Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde başhekim yardımcısı olarak görev yapan Dr Ali edizer, geçtiğimiz ekim ayı içerisinde bir paylaşımında 'insan yuvasını yıkarım mı?' Diyerek eşlerini aldatan erkeklerin ikinci eş almasını tavsiye etmiş ve Medeni Kanun ile zaten mücadele ediyoruz. Şeklinde konuşmuştu.

Neler Olmuştu Peki?

Gata'da başhekim yardımcısı olarak görev yapan doktor Ali edizer, sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu çeşitli açıklamalarla Gündem olmuştu. Dr Ali edizer, yapmış olduğu paylaşımlarda; bir yuvanın yıkılmaması gerektiği, eşlerin ayrılmaması gerektiği ile alakalı çeşitli nasihatlerde bulunmuştu ve bir erkeğin karısını bırakıp ikinci bir kadına gitmesi ve böylelikle var olan yuvasını yıkmasının Aslında kabul edilemez olduğunu dile getirmişti. Yapılması gereken ise ikinci eşi de almaktır. Şeklinde konuşmuştu. Bu konuşmalarının üzerine tepkilerin Odak noktası haline gelen Doktor Ali Edizer, görüntülerinin basına yansımasından sonra Sağlık Bakanlığı tarafından görevinden uzaklaştırılmıştı.

Sağlık Bakanlığı müfettişlerinin önerisi ile kadrosu Ankara'daki Güdül Devlet hastanesine gönderilen edizler ile ilgili idari soruşturma başlatılmıştı.

9 Mart tarihinde Güdül devlet hastanesinde yeniden göreve başladığı ortaya çıkmıştı.

Editör: Wan Haber