Başkale Belediye Başkanı İhsan Güler'in annesi Kadriye Güler geçirdiği ani kalp krizi sonucu yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
 
Önceki gün evine gelen İhsan Güler'in kardeşi Lokman Güler evlerinin dış kapısını açmaya çalışırken kendi aracının geri kaçırması sonucu arabası ile kapı arasında sıkışarak feci şekilde yaralandı. Bu kazayı gören annesi Kadriye Güler bu kazaya dayanamayarak kalp krizi geçirdi. Evde bulunanlar tarafından acil olarak Başkale Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Güler Van Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Van'da müşahade altına alınan Kadriye Güler durumunun fenalaşması üzerine yoğun bakıma alındı burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Kadriye Güler yaşamını yitirdi. Kadriye Güler'in cenazesi yapılan otopsi ve dini vecibelerden sonra Başkale Eleyis Mahallesinde bulunan mezarlıkta toprağa verildi.
 
Yaptığı kazadan yaralanan Lokman Güler ise Van Eğitim ve Araştırma hastanesinde müşahade altında tutulduğu belirtildiç Güler ailesi taziyeleri Başkale Merkezde bulunan Botan Camiisinde taziye evinde kabul ediyor. Başkalenews

Editör: Wan Haber