Türkiye son yılların en acı olayıyla sarsıldı. İdlib'de Esed güçleri, Rusların hava desteğiyle bölgedeki TSK unsurları hedef aldı. Şehit haberlerine ilişkin son dakika açıklamayı Hatay Valisi Rahmi Doğan yaptı. İlk açıklamada 9 olan şehit sayısı hızla arttı ve 33'e yükseldi. Çok sayıda askerimiz de yaralı. İdlib şehitlerinin isimleri ailelerine haber verildikçe açıklanıyor. Şu ana kadar ismi açıklananlar şunlar:
- Uzman Çavuş İbrahim Tüzel  (24) / Mersin
- Onbaşı Turgut Burkay Korkmaz (23) / Antalya 
- Uzman Onbaşı Ahmet Saygılı (23) / Kahramanmaraş
- Yüzbaşı Süleyman Şahin'in (35) / Afyonkarahisar

Uzman Çavuş İbrahim Tüzel  (24) / Mersin

SURİYE'nin İdlib kentinde düzenlenen hava saldırısında şehit olan 33 askerden Uzman Çavuş İbrahim Tüzel'in (24) acı haberi, Mersin'in Erdemli ilçesinde yaşayan ailesine verildi. 

Erdemli Kaymakamı Avni Kula ile beraberindeki heyet, sabah saatlerinde, acı haberi şehit Uzman Çavuş İbrahim Tüzel'in Alibeyli Mahallesi'nde oturan babası Şuayip ile annesi Gülten Tüzel'e verdi. 7 kardeş olan Tüzel'in babaevi, Türk bayraklarıyla donatıldı. Tüzel ailesinin yakınları ve komşuları da taziye için eve geldi. Şehit Uzman Çavuş İbrahim Tüzel'in cenazesinin, Erdemli'de toprağa verileceği öğrenildi. 

Onbaşı Turgut Burkay Korkmaz (23) / Antalya 

 İdlib kentinde düzenlenen hava saldırısında şehit olan 33 askerden Piyade Uzman Onbaşı Turgut Burkay Korkmaz'ın (23) acı haberi, Antalya'nın Finike ilçesinde yaşayan ailesine verildi. 

İNTERNET HABER

Editör: Wan Haber