WanHaber - Haber Merkezi

2021'i Van'da askeri üs bölgesinde karşılayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yılın ilk gününü Van'da geçirdi.

Sabah saatlerinde Belbuka Üs bölgesinden Tendürek Dağı'ndaki Tavşantepe Üs Bölgesi'ne geçen Bakan Soylu burada görev yapan askerlerle sohbet ederek yeni yıllarını kutladı.

İL EMNİYET BİNASINI İNCELEDİ

İçişleri Bakanı Soylu, üs bölgesi ziyaretlerinin ardından Van kent merkezine gelerek yapımı tamamlanan Van İl Emniyet Müdürlüğü'nün yeni binasında incelemelerde bulundu. Bakan Soylu'ya Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Jandarma GEnel Komutanı Arif Çetin ve İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ da eşlik etti.

"ŞEHRİMİZİ HAYIRLI OLSUN"

Vali Bilmez, sosyal medya hesabından inceleme gezisi ile iglili bilgi vererek, "İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ile yapımı tamamlanan Yeni Emniyet Müdürlüğü yerleşkesinde incelemelerde bulunduk. Şehrimize hayırlı olsun." cümleleirne yer verdi.

BAKAN SOYLU: VANIMIZA YAKIŞTI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'da Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Van’ımıza yakıştı mı, yakıştı. Van Emniyet Müdürlüğü Yerleşkesi, tüm birimleriyle; spor alanları, bisiklet ve yürüyüş yolları, mükemmel konferans ve toplantı salonları ile güneşin, denizin şehri Van’a hakikaten yakıştı... Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. " dedi.

Editör: Wan Haber