Borsa İstanbul Kız Yatılı Bölge Ortaokulunda düzenlenen ve servis şoförlerinin de hazır bulunduğu toplantıda konuşan ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı, şoförlerin ne olursa olsun güvenlikten ödün vermemesi gerektiğini söyledi.

Üzerine düşen vazifenin bilincinde olan çocuklar yetiştirmeye çalıştıklarını aktaran Doğramacı, "Topluma yararlı birey olmak için önce insanın kendisini tanıması, kendisine saygı göstermesi gerekiyor. Sizler de her gün yüzlerce öğrenciyi evlerinden alıyor, okullara bırakıyorsunuz. Eğer bu çocukları kendi çocuklarınız gibi görmezseniz bu işin üstesinden gelemez, yaptığınız işi layıkıyla yerine getiremezsiniz." diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tunç da, 3 bin öğrencinin 224 araç ile okullara ulaştırıldığını belirterek, şoförlerden bilinçli bir şekilde hareket etmelerini istedi.

Programda İlçe Emniyet Amiri Soner Kırtıl ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Haluk Çakaroğlu da trafik kuralları ve şoförlerin uyulması gereken konularla hakkında bilgi aldı.(AA)

Editör: Wan Haber