Gürpınar Erkek Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nun konferans salonunda düzenlenen toplantıda, ilçeye yapılan hizmetler ve sorunlar ele alındı. Burada konuşan AK Parti Van Milletvekili Beşir Atalay, toplantının bir siyasi parti toplantısı olmadığını, hükümetin yaptığı hizmetlerle ilgili bir toplantı olduğunu belirtti.

Atalay, "Hepimiz bir araya geldik. İlçemizde neler var, neler yok. Hangi sorunlar yaşanıyor. Ne talepler var gibi konuları konuşacağız. Burada herkesin düşüncesini açıkça söylemesini istiyorum. Bu bir yaz çalışması. Her ilçemizde bu toplantıları yapıyoruz" dedi.

AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk ise, düzenlenen toplantı sayesinde ilçenin bütün sorunlarını masaya yatırıp, tartışıp, çözüm bulmak için çabalamak istediklerini belirterek, amaçlarının insanlara hizmet etmek olduğunu kaydetti.

AK Parti Van İl Başkanı Zahir Soğanda, İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin, Gürpınar Kaymakamı Metin Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Taner Emre, İlçe Jandarma Tabur Komutanı Binbaşı Alper Demir, AK Parti Gürpınar İlçe Başkanı Halit Toktaş, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kanaat önderleri, muhtarlar ve vatandaşların katıldığı toplantı, fikir alışverişinin ardından sona erdi. İHA

3-789.jpg

Editör: Wan Haber