Lütfü Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleşen 'Peryön İnsan Yönetimi Kongresi'nin son gününde, 'Çalışan Anneler: Annelik Cenneti, Suçluluk Duygusu Cehennemi' paneline katılan Gülben Ergen, katılımcılarla söyleşi yaptı. Ayşe Arman'ın moderatörlüğünü söyleşi de gelen sorulara tüm içtenliğiyle cevap veren Gülben Ergen, uzun bir süre ter döktü.

Ayşe Arman'ın söyleşinin hemen başında, 'Gülben dul olmanın sorunlarını yaşıyor' gafı üzerine salonu sessizlik kaplarken, Ergen, ''Ben evlendim Ayşe'ciğim biliyorsun'' diyerek durumu toparladı. '3 çocuğa da bakıp bir yandan da işlerle ilgilenmek zor olmuyor mu?' sorusu üzerine ise Gülben Ergen, ''Benim 6 çocuğa bakacak potansiyelim var.

"Benden 4. çocuğu değil 6  çocuk bekleyin" sözleriyle salonu kahkaha tufanına boğan Gülben Ergen, böylelikle  çocuk istediğinin de sinyalini vermiş oldu.

'Eski eşin ve yeni eşinin arasındaki dengeyi nasıl sağlıyorsun?' sorusuna da tüm içtenliğiyle cevap veren Gülben Ergen, ''Cesur olmak lazım. Ben çocuklarımın mutlu olması için boşandım, mutlu olması için evlendim. Her baba gibi Mustafa'nın da kaygıları olmuş olabilir. Ama artık yok . Çok iyi bir babayla evlendim ama çocuklarımın babası değil abisi o'' dedi.

Anne olmakla bakımlı bir birey olmanın da geri de kaldığını söyleyen Gülben Ergen, ''7 Yıldan Beri spa'ya gittiğimi hatırlamıyorum. Bazen öyle oluyor ki, yoğunluktan bir elimin ojesini yapmışken bir elimi yapmayı unutur hale geliyorum'' dedi.

Salon, Ayşe Arman'ın gaflarıyla sık sık sessizliğe bürünürken, Arman bir tespitte de bulunarak, ''Az sevişenlerin kızı, çok sevişenlerin oğlu olurmuş Gülben'' demesi üzerine  Gülben Ergen sessizliğe bürünürken, yüzünün kızarması ise herkes tarafından dikkat çekti.

'Çocuklar Gülsün Diye' projesinde 23 okulu geride bıraktığını ve hedefinin 81 ile 81 anaokulu olduğu söyleyen Gülben Ergen, bir konudan dolayı da dert yandı. Ergen, ''Okul öncesi eğitim için çaba sarf eden insanım ama yaptığım bu işe bir bakan, bir milli eğitim bakanı gelmedi. Bu durum beni çok üzdü doğrusu'' dedi.

Editör: Wan Haber