WanHaber - Özel

İçişleri Bakanlığı'nın kararıyla Van dahil 31 şehirde 2 günlüğüne sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. Türkiye genelinde sokağa çıkma yasağına büyük oranda uyulurken Van'da da polis ekipleri denetimlerini sıkı bir şekilde gerçekleştiriyor. 

GEZİCİ POLİSLERDEN VAN HALKI'NA TEŞEKKÜR

Van sokaklarında devriye gezen emniyet güçleri, vatandaşlara da hoparlörden seslenerek evde kal çağırları yapıyor. Polis ekipleri yasağa uyulduğu gerekçesiyle yaptıkları anonslarda Van halkına teşekkür ediyor. 

KENTTE KUŞ UÇURTULMUYOR!

Van'ın normal zamanda yoğun kalabalıkları ağırlayan caddeleri geçtiğimiz hafta olduğu gibi bu hafta sonu da sessizliğe büründü. Van İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri, şehrin dört bir yanında sıkı tedbirler alırken sokağa çıkma izni olanlar dışındakilere cezai işlem uyguluyor. 

GAZETECİLERİN YOĞUN MESAİSİ

Sokağa çıkma yasağının dışında tutulan basın mensupları da vatandaşlara bilgi sağlamak adına yoğun mesai harcıyor. Van'daki son durumu aktarmak üzere canhıraş mücadele eden basın emekçilerinin, koronavirüs gündemiyle birlikte haber çabaları, sokağa çıkma yasağında da devam ediyor. 

Editör: Wan Haber