FOX TV’de şimdiye kadar yayınlanmakta olan “savaşçı” dizisi yok, “öğretmen” final yaptı. Ama sıkı durun, çünkü FOX TV’nin yeni dizisi başlıyor. Kefaret.

Bu akşam, yani 22 Kasım Pazar akşamı FOX TV’nin yeni dizisi KEFARET başlayacak.

Peki Nasıl Bir Dizi, Detayları Neler?

Üç çocuk annesi Zeynep’in yani Nurgül Yeşilçay’ın rüya gibi yaşamının ansızın değişmesi ile beraber, yaşamış olduğu olayları konu alan kefaret için nefesler şimdiden tutulmaya başlandı. Senaryo yazarının Mahinur Ergun olması ise başlı başına önemli bir detay. Nurgül Yeşilçay, yeni projesi ile alakalı Mahinur Ergün ile tekrardan çalıştığı için çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Nurgül Yeşilçay ile beraber daha önce değişik projelerde yer alan Mert Fırat kadroya dahil oldu. Yaşanmış gerçek bir hikaye, Mahinur Ergün gibi çok kuvvetli bir yazar kaleminin elinde çok dokunaklı ve herkesi gerçekten de derinden kendisine bağlayan bu senaryo, harikalar yaratacağa benziyor.

Kefaret dizisinin seyirci ile buluşmasına yalnızca saatler kaldı.

Kefaret Dizisi Uyarlamadan Mı İbaret?

Son projesi “Gülperi” dizisinde bulunan Nurgül Yeşilçay’ın kadın başrol oyuncu olarak oynadığı kefaret dizisinde Mert Fırat’ın erkek başrol olarak bulunacağı ve dramatik tarzda çekimlerin yapılacağı öne sürülmektedir. Evet kefaret dizisi zulfu Livaneli'nin  “konstantiniyye Oteli” adlı kitabından uyarlanmıştır. 25film yapımcılığını üstlenecek, kefaret adını ve senaristliğini ise Mahinur Ergün üstlendi. Bu dizinin yönetmeni Mesude Erarslan olacak.

Filmin yapımcısı aynı zamanda “Derin Gönül” isimli dizinin çekimlerini yapmıştı. Bu dizinin senaristi Ergun daha öncesinde de “Hayat” ve “Gülizar” isimli şarkıları kaleme almıştı.

Kefaret Dizisinin Konusu Nedir?

Makalenin başında KEFARET dizisinin Zülfü Livaneli’nin “konstantiniyye Oteli” isimli kitabından uyarlandığı belirtilmişti. Kefaret Zeynep’in mükemmel hayatının ansızın değişime uğramasıyla aşık olduğu adamın çevresinin değişime uğraması ve bunun nedenleri ile beraber ödemiş olduğu kefaretlerin tamamının mükemmel bir şekilde kurgulandığı, senaryosunun harika bir şekilde yazıldığı, oyuncuların rollerini son derece samimi ve içtenlikle oynadığı bir kefaret ya da bedel ödeme sistematiği olarak izleyicilerin karşısına çıkacaktır.

Bu gece Fox TV ekranları başında kefaretin nasıl bir dizi olduğunu anlamak için koltuklarınıza kurulun ve televizyonunuzun sesini açın!

Editör: Wan Haber