FLO indirimleriyle kalitesiyle milyonlarca kullanıcını tercihi olmuştur. FLO indirim kuponuylada daha fazla vatandaş tarafından tercih edilmektedir. FLO indirim kuponu nasıl kullanılır? Hangi şartlarda indirim kuponundan yararlanılabilinir? Ayrıntılı bilgiler haberimizde..

FLO Online Alışverişlere Özel İndirim Kuponu Nasıl Kullanılır?

FLO Online Alışverişlere Özel İndirim Kuponu Nasıl Kullanılır. Flo online alışveriş mağazalarından yapacağınız tüm ayakkabı alımları için 50 TL’ye varan indirim fırsatları, Kupon Fırsatı kampanyası kapsamında tüm müşteriler için sunulmaktadır. Sadece online alışverişlerde geçerli olacak kampanyadan yararlanmak için 01 – 31 Aralık 2019 tarihleri arasında kampanyaya katılmanız gerekmektedir. İndirim kuponu fırsatları kapsamında 30, 40 ve 50 TL arasında değişen indirim fırsatlarından hemen yararlanabilirsiniz. Yapacağınız alışverişlere göre farklılık gösterecek indirim kampanyası kapsamında birçok yerli ve yabancı ayakkabı markasının ürünlerini en avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Flo Kupon Fırsatı kapsamında uygulanacak indirim oranları:

·       150 – 199 TL Arası Alışverişlerde: 30 TL

·       200 – 249 TL Arası Alışverişlerde: 40 TL

·       250 TL ve Üzeri Alışverişlerde: 50 TL

İndirim fırsatı kazanabilirsiniz. Kampanyaya katılım koşulları arasında aranan tek şart, kampanya tarihleri arsında belirlenen oranlarda, Flo.com.tr üzerinden alışverişlerin yapılmasıdır. Bunun dışında herkes indirim kuponu fırsatlarından anında yararlanmaya başlayabilir. Yılsonuna kadar devam edecek kampanyanın yanı sıra, yüzlerce farklı üründe avantajlı indirim oranları da uygulanmaktadır.

FLO İndirim Kuponu Kampanyası İndirimli Ürünler

Dünyanın önde gelen ayakkabı firmalarının en beğenilen, trend ayakkabılarını avantajlı indirim kuponu kampanyası kapsamında, Flo online satış mağazası üzerinden temin edebilirsiniz. İndirim kuponu kampanyası kapsamında, 150 – 250 TL ve üzeri yapacağınız tüm alışverişler için indirim kazanabilirsiniz. 50 TL’ye kadar tanımlanabilen indirimler kapsamında saysız ürün ayrıca farklı indirim kampanyalarına da dahil edilmiştir.

Kadın, erkek ve çocuk ayakkabılarında geçerli olmak üzere:

·       Kinetix

·       Polaris

·       Nike

·       Lumber Jack

·       Dockers

·       U.S. Polo Assn.

·       Butigo

·       Nine West vb.

Daha birçok farklı üründe büyük indirim fırsatı yakalayabilirsiniz. Sanal mağaza üzerinden yapacağınız alışverişleriniz için hesabınıza tanımlanan 50 TL’ye kadar indirim kuponu sayesinde, yılsonuna kadar birçok farklı markanın en iyi ürünlerini düşük fiyat garantisi ile satın alabilirsiniz. İndirim kuponu kampanyası kapsamında alışverişlerinize özel tanımlanan hediye çekini bir sonraki alışverişniz için kullanabilirsiniz.

FLO İndirim Kuponu Kampanya Tarihleri

01 Aralık – 31 Aralık 2019 tarihleri arasında geçerli olacak kampanyadan yararlanmak için 150 TL ve üzeri tüm alışverişleriniz için farklı oranlarda indirim kuponu hesabınıza tanımlanacaktır. Sadece Flo sanal mağazalarında geçerli olan kampanyadan yararlanmak için kampanya kapsamında belirlenen marka ve ürün gruplarından alışveriş yapmanız gerekmektedir. 150 TL ve altı için kupon kampanyası kapsamında herhangi bir indirim tanımlanmayacaktır.

Türkiye’nin en çok tercih edilen ayakkabı firmalarından biri olan Flo, 50 TL’ye varan indirim kuponu fırsatları sayesinde tüm müşterileri için avantajlı oranlarda hizmet sağlamaktadır. İndirim kampanyasından yararlanmak için Flo sanal mağaza üzerinden alışverişlerinizi tamamlamanız gerekmektedir. Kampanya tarihleri arasında tanımlanan tüm indirim kuponlarınızı bir sonraki alışverişlerinizde yine Flo üzerinden kullanabilirsiniz. Özel İndirim Kuponu kampanyasının yanı sıra farklı ürünler için büyük indirim fırsatları sunulmaktadır.

kaynak:alfa haber ajansı

Editör: Wan Haber