Televizyon programcısı ve spiker olan Fikret Engin kısa bir süre önce hayatını kaybetti! Özellikle Bay Tahmin programıyla tanınan Fikret Engin, 25 Mayıs tarihinde şeker komasına girmiş ve hastaneye kaldırılmıştı. Birkaç gündür hastanede tedavi gören Fikret Engin hayata gözlerini yumdu. Ünlü spikerin ailesine ve dostlarının başı sağolsun.


Ünlü spikerin yakın arkadaşı Murat Özarı ve bir süredir birlikte çalıştığı ünlü yapımcı Acun Ilıcalı sosyal medya hesapları üzerinden Fikret Engin’in ölümünü duyurarak yakınlarına sabır diledi.


Fikret Engin kimdir?
1973 senesinde dünyaya gelmiştir. Aslen Bursalı olan Fikret Engin ilk olarak dayısının bir kumaş dükkanında işçi olarak çalışmıştır. O dönemde Bursa AS TV yöneticilerinin onu keşfetmesiyle hayatı değişen Fikret Engin, Süper FM, Star TV ve ATV gibi birçok kaliteli kuruluşta çalışma fırsatı yakalamıştır. Daha sonra TV8 kanalında yol arkadaşı Murat Özarı ile birlikte yorumculuk yapan Fikret Engin, Acun Ilıcalı kanalı satın aldıktan sonra da kanalda aktif bir şekilde çalışmaya devam etmiştir. Sadece futbol değil aynı zamanda boks ve muay thai gibi spor karşılaşmalarının da seslendirmesini yapmıştır. Kendisi bu zamana kadar 3000'den fazla spor karşılaşmasını seslendirdiğini dile getirmiştir. Uzun süredir İstanbul'da yaşayan Fikret Engin'in Küçükçekmece ilçesinde yaşadığı bilinmektedir. Ünlü televizyon spikeri Fikret Engin, 29 Mayıs Cumartesi günü bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmiştir. Şeker komasına girerek hastaneye kaldırılan Fikret Engin ne yazık ki yaşama tutunamadı.

 

Editör: Wan Haber