Fakat her ne olduysa Fatih Portakal gibi çok sevilen Fox TV ana haber spikeri bir anda yaz tatiline gittikten sonra geri dönüş yapmadı. Fox TV ana haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk ile beraber ekranların karşısına çıktı. İstifa ettiğini duyurdu. Bunun sebebinin ise artık yorulduğunu, toprak işleri ile uğraşmak istediğini, kendisine ve ailesine biraz daha zaman ayırmak istediğini söyledi.

Fatih Portakal’dan Sonra Fox Tv’de Selçuk Tepeli Dönemi Başladı

Fatih Portakal’ın Fox TV ekranlarından emekli olmasından sonra uzun yıllar boyunca Habertürk’te Genel Yayın yönetmenliği, köşe yazarlığı, editörlük görevlerini üstlenen Selçuk Tepeli sürpriz bir şekilde Doğan Şentürk’ün sosyal medya hesabından paylaşması ile beraber Fox TV’deki koltuğa oturdu.

Her ne kadar da milletin gözü Fatih portakal’ı arasa da ilk zamanlarda aslında Selçuk Tepeli kendisinden beklenilenin çok fazlasını vermeyi başardı. Böylelikle Selçuk Tepeli bazı haberler için yapmış olduğu yorumlardan sonra Özellikle de sosyal medyada Fatih Portakal’ı dahi geçtiğini, kendine has bir tarzının olduğunu bütün Türk halkına yansıttı.

Gülbin Tosun Farkı

Fatih portakal’dan sonra Selçuk Tepeli ana haberlerini sunmaya başladı. Fakat dikkat edilmesi gereken bir başka husus daha vardı. Özellikle de FOX TV Ana haberlerini cumartesi Pazar Akşamları sunan bir başkası daha vardı evet o da Gülbin Tosun’du.

Gülbin Tosun’un ne Fatih portakala benzeyen bir tarafı vardı ne de Selçuk Tepeli ‘ye. Çünkü haberleri sunarken bambaşka bir portre çiziyordu adeta. Kendisini çok sevdiren Gülbin Tosun’un sunmuş olduğu FOX TV Ana Haberleri Özellikle de cumartesi Pazar Akşamları reytinglere de yansıdı. Özellikle de son birkaç hafta içerisinde Gülbin Tosun’un sunmuş olduğu ana haberler ile ilgili çeşitli olumlu yorumlar yapılırken, diğer taraftan da AB kategorisinde ve ABI kategorilerinde Gülbin Tosun en çok izlenen ana haber ve en çok izlenen televizyon programı olmayı da başardı.

Yani Gülbin Tosun Fatih Portakal’ı da Selçuk Tepeli’yi de sunmuş olduğu haberler ile geçmeyi başarıyor.

Editör: Wan Haber