WanHaber - Haber Merkezi

Geçmişte Van Valiliği görevini üstlenen Murat Zorluoğlu, kentin sevilen isimlerinden Vanlı Nihat Hoca'nın instagram'da canlı yayın konuğu oldu. Van'a dair konuların ele alındığı sohbette Zorluoğlu, şehir hakkında övgü dolu sözler sarfetti.

Aile sohbetlerinde Van'ın adı geçiyor

Şimdilerde Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görev yapan Murat Zorluoğlu, "Van sürekli konuşulan bir şehir. Orada çok güzel hatıralarımız, kadim dostluklarımız var. Biz oradan ayrıldık ama Van'ın hatıralarını gönlümüzde götürdük. Eşim ve çocuklarımızla yaptığımız sohbetlerde sürekli Van'ın ismi geçiyor. Sanal ortamda da olsa Van ile irtibat kurmaktan son derece mutluyum." dedi.

"Duygular bizimle geldi, yaptığımız hizmetler Van'da kaldı"

Van halkının kendisi için önemli bir yeri olduğuna dikkat çeken Zorluoğlu, "Vanlı hemşehrilerimze en kalbi selam ve muhabbetlerimi iletiyorum. Van'ı ailece çok seviyoruz. İnşallah bu sevgimiz öölene kadar devam eder. Biz Van'ın ekmeğini yedik, suyunu içtik. Güzel insanlarıyla güzel muhabbetler ederek gönül köprüleri kurduk. Yanımızda bunları getirdik. Yaptığımız hizmetler Van'da kaldı. Bizimle birlikte duygularımız geldi" şeklinde görüş belirtti.

Editör: Wan Haber