Eski manken Ebru Şimşek magazin gündeminde bomba etkisi yaratan çeşitli açıklamalarda bulundu.

Adnan Oktar’a karşı senelerce yalnız başına mücadele verdiğini anlatan eski manken Ebru Şimşek Adnan Oktar’a verilen 1075 senelik hapis cezası neticesinde bir gazeteye çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Eski manken Ebru Şimşek aynı zamanda Kanal D ekranlarında Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı’nın sunuculuğunu üstlendiği neler-oluyor-hayatta isimli programa ilk defa bağlanarak Adnan Oktar suç örgütü ile ilgili çok şaşırtıcı açıklamalarda bulundu.

Adnan Oktar’ın kendisini bir programda sunucu olduğu zamanlarda bulduğunu dile getiren eski manken Ebru Şimşek, müridi aracılığı ile Benimle iletişime geçti dedi. Müritlerinden Biriyle bir süre flört ettikten sonra eve gittiğini ve o arada içeceğine ilaç katıp uygunsuz görüntülerini çektiklerini dile getirdi. Sonrasında ise Adnan Oktar’ın kendisine pijamalarını da al gel bu evde yaşa dediğini fakat kendisinin bu teklife kesinlikle sert cevap verdiğini, kabul etmediğini dile getiren şimşek senelerce kendisine şantaj yapıldığını ve hakkında 350 dava açıldığını dile getirdi.

Bilindiği gibi yakın zaman içerisinde Adnan Oktar kendi kafasına göre oluşturmuş olduğu kedicikler grubu ile değişik sohbetler yapıyordu. Fakat zaman geçtikten sonra tehdit, şantaj, cinsel taciz, hürriyetten yoksun bırakma suçlarından gözaltına alınmıştı. En son görülen davada Adnan Oktar’a bu suçlamalardan dolayı 1075 yıl hapis cezası verildi. Eski manken Ebru Şimşek ise yapmış olduğu açıklamada kendisinin Yalnız kaldığı zamanlarda ve Adnan Oktar Çetesi ile mücadele ettiği dönemlerde sadece Kemal Sunal’dan destek aldığını söyledi.

Editör: Wan Haber