WanHaber - ÖZEL

Van’daki mobilya sektörüne damga vuran firmalardan Ergül Mobilya, farklı bir kampanyaya imza attı. 2 bin TL’lik alışveriş yapan müşterilerini balon kampanyasına dahil eden firma yetkilileri sürpriz hediyeler dağıttı.

KAMPANYAYA YAKLAŞIK 300 KİŞİ KATILDI

Ergül Mobilya’nın kampanyaya katılma hakkı kazanan yaklaşık 300 müşterisi mağazada bir araya gelerek kendilerinin seçtikleri balonları bir bir patlattı. Balonların içerisinde beyaz eşyadan mutfak aletlerine bir çok hediye yer aldı. Hediyelerine kavuşan müşterilerin sevinçleri gözlerinden okunurken Ergül Mobilya yetkililerine teşekkür ettiler.

 

detay1-041.jpg

 

MÜŞTERİLERİMİZİN MUTLULUĞU İLE MUTLU OLUYORUZ

Ergül Mobilya’nın başarılı işletmecisi Mustafa Şanlı, WanHaber’e yaptığı açıklamada farklı bir kampanyaya imza attıklarını belirtirken “Her 2 bin TL’lik alışveriş yapan misafirlerimize, içerisinde buzdolabı, televizyon, çamaşır makinesi, mutfak robotu, çay ve kahve makinesi gibi hediyelerin yer aldığı balonlarımızı takdim ettik. Müşterilerimiz balonları patlatarak içerisinde yazan hediyelere sahip oldular. Kampanyaya oldukça yüksek bir katılım oldu ve bu durum bizleri çok sevindirdi. Müşterilerimiz aldıkları hediyelerle mutlu oldular. Bizler de Ergül Mobilya ailesi olarak müşterilerimizin mutluluğu ile mutlu oluyoruz” şeklinde konuştu.  

 

detay2-046.jpg

 

“KAMPANYALARIMIZ DEVAM EDECEK”

Şanlı, bu tür kampanyaları devam ettireceklerine dikkat çekerek,  “Ergül Mobilya olarak kaliteli ve geniş ürün yelpazemizle müşterilerimize üst düzey hizmet verirken gerçekleştireceğimiz farklı kampanyalarla da onları sevindirmeye devam edeceğiz.  Ergül Mobilya Van Concept mağazamızda yatak odası, yemek odası, koltuk takımı, salon takımı, baza ile başlık, yatak, tv ünitesi, orta sehpa, zigon sehpa, genç odası ve düğün paketleri bulundurarak müşterilerimizin her türlü ihtiyacını karşılamaktayız. Tüm Vanlı hemşehrilerimizi mağazamıza davet ediyor ve bu fırsatları kaçırmamaları gerektiğini bildiriyoruz” dedi.

 

detay3-024.jpg

detay4-012.jpg

Editör: Wan Haber