Erdoğan'ın ifadeleri şunlar:

Anket şirketleri çok ciddi bir yanılma yaşayacak

 82 milyonun Cumhurbaşkanıyım. Bay Kemal bu durumu hazmedemiyor. Meydanlara baktığımızda bu seçimde çok ciddi bir yanılmayı anket şirketleri yaşayacaklar. Anketlerden gelenlere baktığımızda aralarında korkunç farklılıklar bulunuyor ama meydanlar yalan söylemez. Asıl anket pazar günü olacak. Bir de meydanlardaki anketler bulunuyor. Bunlara bakıldığı zaman gerçekten iyi gittiğimize inanıyorum.

Bugün Düzce'de saat 12.00 tüm millet meydandaydı. Bu meydanı dolduran Düzceli kardeşlerim konuşmam bitene kadar oradan ayrılmadılar. Hediyeleşmelerimiz de oluyor, çay dağıtıyoruz bu yıl biliyorsunuz.

Yerel seçimde Cumhurbaşkanı, Kabine değişmeyecek ki, bunlar milletimi aldatmayı amaçlamakta. Seçeceğin yönetici senin oradaki ekonomik durumunu düzeltecek mi? Böyle bir yetkisi bulunuyor mu? Yok. Bunlar çukurlar, kanallar açtı. Devletin imkanlarını halka değil de Kandil'e gönderdi. Diyarbakır Belediyesi önünde aylarca çadır kurmuş, ağlayan anneleri düşünün ve hala genç kızları Kandil'e kaçırmaktalar. Oralarda çok ciddi taciz durumları da var. O namussuzlar bunu da yapıyor.

Bir gece ansızın derken bunu başarıyoruz

'Bir gece ansızın' dediniz, o gece ne zaman gelecek? sorusuna:

O geceyi biz söylersek orada bi tane adam bulamayız. Bunlar daha ön yoklamalar. Bir gece ansızın derken bunları başarıyoruz. Kandil bölge sorumlusu ve dış ilişkiler sorumlusu var.

Ben vatandaşıma terörist demem

Erdoğan düşmanlığı gözlerini öyle karartmış ki Türkiye düşmanlığı ile Erdoğan düşmanlığını ayırt edemez duruma gelmişler.Bu kadın da bu duruma başladı. Denizli, Aydın mitinglerinde Meral hanım vatandaşlara benim terörist dediğimi söylüyor. Ben böyle bir ifade kullandıysam bu makamda bulunmam. Ben enayi miyim ya? Pensilvanya'daki bize milletin yakasından düş sözlerini diyor, sen mi bizi buralara getirdin şerefsiz? Sen ülkenden kaçıp gitmiş olan bir soysuzsun. Milletini sevenler burda. Biz tabi bunları geçmişte böyle tanımıyor, bilmiyorduk. (HÜR HABER)

Editör: Wan Haber