Van Erciş Belediyesi'nin ilçede sürdürdüğü orman, ağaçlandırma ve yeşil alan oluşturma çalışmaları kapsamında Adnan Menderes Mahallesi’nde 42 dönümlük kent orman alanı oluşturma çalışmaları aralıksız sürüyor.

Adnan Menderes Mahallesi’nde 42 dönümlük alan üzerinde ağaçlandırma yaparak, belirlenen alana bin adet ladin fidanı dikecek olan Erciş Belediye Başkanlığı, planlanan bu çalışmanın ardında burayı yeşil bir alana dönüştürerek vatandaşların keyifli zaman geçirmesini sağlayacak.

"Nezih bir alan oluşturacağız"

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu, “İnsanlarımızın rahat ve huzurlu bir ortamda dinlenebilecekleri, içerisinde bisiklet sahalarının ve yürüyüş yollarının bulunduğu geniş bir rekreasyon alanı yaptırıyoruz. Bizim en büyük hedefimiz Ercişli vatandaşlarımızı güzel sahalarla buluşturabilmektir. Ercişlilerimizin keyifli vakit geçireceği, piknik yapabilecekleri, aileleriyle beraber oturabilecekleri, çocuklarına oyun parklarında oyun oynatabilecekleri nezih bir alan oluşturacağız’’ ifadelerini kullandı.

"Erciş daha da güzelleşecek"

AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas ise Erciş’in kent ormanına kavuşacak olmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Erciş daha da güzelleşecek inşallah. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun’’ dedi. İHA

Editör: Wan Haber