Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın startını verdiği Millet Bahçesi projeleri Van Erciş'te de hayat buluyor. Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Nuri Mehmetbeyoğlu ilçe merkezindeki alanda incelemelerde bulunurken, kısa süre içerisinde Ercişli'lerin Millet Bahçesi'ne kavuşacağının müjdesini verdi.

TOKİ'NİN KURDUĞU KONTEYNERLER KALDIRILDI

Daha önce Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında TOKİ tarafından esnafın mağdur olmaması için kurulan konteynerler Millet Bahçesi alanından kaldırıldı. Alanın boşaltılmasıyla çalışmalar da hız kazanırken  Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

"YAKLAŞIK 16 BİN METREKARE"

Vatandaşların merakla beklediği Millet Bahçesi projesi için ilçenin çehresini değiştireceğini kaydeden Kaymakam Mehmetbeyoğlu şunları söyledi; “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tüm Türkiye'de startını verdiği ‘millet bahçesi’ projesinin yapılması için çalışmalara başladık. Yaklaşık 16 bin metrekare alanda incelemelerde bulunarak vatandaşlarımızın konuya ilişkin sorularına cevap verdik. Bu alanda kısa süre içinde ilçemize yakışır bir millet bahçesi yapmayı planlıyoruz. İnşallah, halkımızın hak ettiği bu projeyi gerçekleştirerek Erciş'e çok güzel bir sosyal alan kazandıracağız" İHA - Wanhaber

Editör: Wan Haber