WanHaber.com - ÖZEL

Önceki dönem Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi Sorumlusu olan Garip Kızılkaya İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Kırgızistan'da öğretmenlik yaptığı süreçte kansere yakalanan ve İstanbul'da bir süredir tedavi altında olan Kızılkaya, bugün hayatını kaybetti.

Eski Devlet Hastanesinde çalışan Sıddık Kızılkaya'nın oğlu, Mürsel ve Ferhat Kızılkaya'nın kardeşi, WanHaber.com haber koordinatörü Zeynep Sena Kızılkaya'nın amcası olan Garip Kızılkaya'nın cenazesi yarın (Cumartesi) saat 11:00'da Van Ferit Melen Havalimanından alınarak, İstasyon Mahallesinde bulunan Camii Kebir'de ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası Selimbey Mezarlığına defnedilecek.

Aile taziyeleri Tuşba, İstasyon Mahallesindeki Camii Kebir Taziye Evinde kabul edecek.

Bizlerde WanHaber.com olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI PEŞ PEŞE GELDİ
Garip Kızılkaya'nın vefatından ötürü Yardımeli Derneği Genel Başkanı Dr. Sadık Danışman, Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar, Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrullah Yavuzer, öğretmen arkadaşları ve öğrencileri başsağlığı mesajı yayınladı.

İnna lillahi ve İnna ileyhi raciun.
"Yardımeli çalışmalarında birlikte yol arkadaşlığı yaptığımız, samimiyetine ve gayretine Şahid olduğumuz değerli kardeşim Garip Kızılkaya'nın vefatı hepimizi derinden üzmüştür. Kardeşimize Allah' tan rahmet, ailesine ve dostlarına sabrı cemil niyaz ederim. Başımız sağolsun."
Dr. Sadık Danışman
Genel Başkan

İslami camianın aziz gençlerinden ve emektarlarından olan değerli kardeşim, güzel ahlaklı Garip Kızılkaya'nın vefatını büyük bir teessürle öğrendim.
Allah rahmet eylesin.Ailesine sevenlerine sabır ihsan eylesin.Onun açtığı yolda hizmet edecek gençlerin varlığı sadakai cariyesidir.
Osman Nuri Gülaçar
AK Parti MYK Üyesi, Van Milletvekili

Editör: Wan Haber