Turhan yapmış olduğu açıklamada, 2019 yılında e-Devlet üzerinden vergi borcu, trafik cezası, muayene, sigorta bilgileri gibi farklı kamu kurum ve kuruluşlarındaki bilgilere tek bir hizmet üzerinden erişilebileceğini söyledi.Ulaştırma ve Altyapı Bakanı olan Cahit Turhan, e-Devlet Kapısı kayıtlı kullanıcı sayısında 40 milyon olan yılsonu hedefimizi, 1 Aralık itibari ile aştık dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, e-Devlet Kapısı kayıtlı kullanıcı sayısında 40 milyon olan yılsonu hedefimizi, 1 Aralık itibarıyla aştık açıklamasında bulundu.

e-Devlet Kapısı'nda 4 binden fazla elektronik hizmeti kullanıcılarımıza sunuyoruz diyen Turhan, şöyle devam etti:

Bu yıl içerisinde toplam hizmet kullanım sayısı, 2 milyar 527 milyon 133 bin 163'e ulaştı.

2019'da e-Devlet Kapısı'na hizmet entegrasyonlarımız hızla devam edecek.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, 2019 yılında e-Devlet üzerinden vergi borcu, trafik cezası, muayene, sigorta bilgileri gibi farklı kamu kurum ve kuruluşlarındaki bilgilere tek bir hizmet üzerinden erişilebileceğini söyledi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, e-Devlet Kapısı ile ilgili önemli bilgiler paylaştı. Bakan Turhan, bu yıl hizmete girecek yenilikleri de anlattı. Bakan Turhan şunları söyledi:

Tek bir hizmet üzerinden erişilebilecek

e-Devlet Kapısı kayıtlı kullanıcı sayısında 40 milyon olan yılsonu hedefimizi, 1 Aralık itibarıyla aştık. e-Devlet Kapısı'nda 4 binden fazla elektronik hizmeti kullanıcılarımıza sunuyoruz. Bu yıl toplam hizmet kullanım sayısı, 2 milyar 527 milyon 133 bin 163'e ulaştı. 2019'da e-Devlet Kapısı'na hizmet entegrasyonlarımız hızla devam edecek. Gelecek yıl kullanıcıların araçlarına ait vergi borcu, trafik cezası, muayene, sigorta bilgileri gibi farklı kamu kurum ve kuruluşlarındaki bilgilere tek bir hizmet üzerinden erişilebilecek dedi. (HÜR HABER)

Editör: Wan Haber