Dünyanın oluşum göstermeye başladığı ilk andan itibaren İnsanoğlu dünyanın Nasıl ve ne zaman oluştuğu ya da dünyanın sonunun ne zaman geleceği ile ilgili sürekli kafaya yormuştur. Gereç inanç açısından konuya bakıldığında gerekse de bilimsel bir şekilde yapılan çeşitli gözlemler ve deneyler neticesinde dünyanın nasıl bir akıbetinin olacağı elbetteki az çok yorum yapılacak biçimdedir. En son ve çarpıcı açıklama 21. Yüzyılda NASA tarafından yapıldı.

İşte Nasa'nın Dünyanın Sonunun Ne Zaman Geleceği İle İlgili Yapmış Olduğu Gözlem Ve Deneyler Neticesinde Ortaya Çıkan Çarpıcı Açıklamalar

NASA tarafından yapılan bir araştırma sonucunda araştırma ekibinin yapmış olduğu gözlemler sonucunda artış gösteren Güneş radyasyonu sebebiyle dünyada hayatın yani yaşamın 1 milyar yıl sonra yok olacağı ile ilgili açıklamalar yapıldı. Nasa'da Araştırma yapan bir ekip güneşin zaman içerisinde dünyadaki oksijeni tüketerek yeryüzünün artık yaşanmaz bir hale geleceğini saptadı.

Araştırma ekibinin araştırmalarının neticelerine göre dünyanın sonunun gelmesine 1 milyar yıl var. Yayımlanmış olan çeşitli makalelere göre, Güneş ışınları sebebiyle yerküre oksijenle şişiyor. Fakat yavaş bir şekilde gelişim gösteren bu süreç günlük hayatı etkilemiyor.

NASA tarafından yapılan çeşitli modelleme ve çalışmalara göre dünyanın sonunun geleceği tarih tam bir milyar yıl sonra yani tarihler 1.000,002,021'i gösterdiğinde oksijen miktarı artık yaşanmayacak Bir dereceye inecek ve böylelikle kutsal inançlara göre Kıyametin kopacağı, bilimsel açıklamalara göre dünyanın sonunun geleceği tarih böylelikle gelmiş olacak.

Editör: Wan Haber