Düğünler Ne Zaman Başlayacak?

Geçtiğimiz günlerde cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısından sonra kameraların karşısına geçmiş ve “Vaka sayısının belirli bir rakamın altına düşmesi ile beraber daha önce de yapmış olduğumuz gibi elbette ki kısıtlamaları kademeli bir şekilde azaltacağız, fakat her bireyin kendi tedbirini sıkı bir biçimde uygulamaya devam etmesi şarttır.” Şeklinde konuşmuştu.

ISO 9001 Belgeli Yerlerde Düğün Yapın Çağrısı!

Pandemi süreci sonrasında ve normalleşme sinyallerinin başlayacağı dönemde nişan, evlilik, sünnet gibi organizasyon planlayan vatandaşların ISO 9001 belgesi taşıyan yerlerde düğün yapmaları çağrısında bulundu. Sendika olarak işletmelerin ISO 9001 belgesi başvurusu açısından ilgili kurum ve kuruluşlarla protokol imzaladıklarını anlatan barış ay, sendikamızın 1500 üyesi başta olmak üzere Türkiye genelinde bütün düğün salonu ile işletmecileri ve organizasyoncuları, ISO belgesi açısından başvuru yapabilecek. Mart ayı içerisinde bütün düğün salonlarında ISO 9001-2015 belgesinin bulunmasını planlıyoruz. şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın kabine toplantısı sonrasında yapmış olduğu açıklamalara göre özellikle de Türkiye’de 81 il valiliğine gönderilen içişleri bakanlığı genelgeye göre kahvehane, restoran, düğün salonu gibi iş yerlerinin açılması ile ilgili sağlık kurulu bilim kurulu kararlarına göre önümüzdeki günlerde daha net bir açıklama yapılacak.

Editör: Wan Haber