Pandemi dönemi ülkeyi hatta tüm dünyayı olumsuz yönde etkiledi. Sosyal hayatı sıfırlayan ve herkesi eve kapatan korona virüs, aşılamaya rağmen can almaya ve yayılmaya devam ediyor. Türkiye içinde birçok düzenleme yapılmaya devam ederken, virüs süreci tüm vatandaşların dengesini bozdu. Türkiye içindeki tüm yetkililer korona virüs kapsamında makul düzenlemeleri getirerek normalleşme sürecine geçme adımlarını atıyor. Düzenli toplanan kabine üyeleri virüsün yayılmasını önleyici kararlar almaya çalışıyor. 
Korona virüs tüm hayatı felç etti!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, korona virüs kapsamında başlatılan yasakları duyurmuştu. Bayramı içine alan sokağa çıkma yasağı hala devam ediyor. Diğer yandan seyahat yasakları da getirilmişti. Yeme içme hizmeti veren her türlü kafe, lokal, çay bahçesi, restoran faaliyetleri kısıtlandı. Gıda sektörü paket sipariş olarak çalışmaya devam ediyor. Spor salonu, genel kurul, toplantılara ara verildi. Toplu şekilde yapılan organizasyonlar yasaklandı. Bu yasaklar yüksek tedbirler ile denetlendi ve kurallara uymayanlara istisna uygulanmadı. 
Aile kurmak isteyenlere hayal kırıklığı yaşatan yasaklar!
Korona virüs ile mücadele döneminde her türlü kına, nişan, düğün gibi törenler yasaklandı. Daha önce saatlik izin verilen törenler, tamamen yasaklanınca düğün sahipleri büyük bir üzüntü yaşadı. Düğün yapmak için gün sayan çiftler bir süre daha beklemek zorunda kaldı. Peki düğün salonları ne zaman açılacak? Düğün salonları açık mı? Çiftler bu sorularına cevap aramaya başladı!
Düğün salonları ne zaman açılacak?
Korona virüs nedeniyle kapanan düğün salonları çiftleri üzdü. Evlenecek olan çiftlerin gözü normalleşme sürecinde. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşların dikkatli ve gayretli davranması halinde normal hayata daha çabuk ulaşılacağını söyledi. Düğün salonları, nişan ve kına organizasyonları hakkında bir değişiklik henüz yok ancak aşılama iyi bir düzeyde devam ederse kısıtların daha hızlı kalkacağı bekleniyor. Tüm vatandaşlar yapılacak olan yeni kabine toplantısını bekliyor. 

Editör: Wan Haber