Türkiye genelinde koronavirüs salgını için bazı tedbirler alındı. Alınan bu tedbirlerden biri düğün salonların kapatılması oldu. Fakat düğün yapmak isteyenler bu kısıtlamaların ne zaman kalkacağını merak ediyorlar. Peki düğün salonları ne zaman açılacak?

Koronavirüs salgını sebebiyle ülkemizde pek çok tedbir uygulanıyor. Uzun süredir düğün salonları kapalı durumda. Hem işletme sahipleri hem de düğün planlayanlar salonların ne zaman açılacağını araştırıyor. Peki, düğün salonları ne zaman açılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son kabine toplantısının ardından illere göre normalleşme adımları atılacağını ifade etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Mart, aşılamada çok büyük mesafe kat edeceğimiz ve inşallah gerçekten oldukça yüksek rakamları göreceğimiz bir ay olacaktır. Bu çerçevede illerimizi, Sağlık Bakanlığımızın belirlediği kriterlere göre 4 gruba ayırarak mart ayı başı itibarıyla kademeli normalleşme sürecini başlatıyoruz. İllerimizi vaka ve aşı oranları gibi kriterlere göre 'düşük', 'orta', 'yüksek' ve 'çok yüksek riskli' olarak sınıflandıracağız. Normalleşme takvimini de buna göre yürüteceğiz” dedi.

Düğün salonlarının ne zaman açılacağı henüz bilinmiyor. Konu hakkında bir açıklama yapıldığında haberlerimizde yer alacak

Editör: Wan Haber