Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ertelenmesi üzerine düzenlenen toplantıda Aziz Yıldırım dışında gözler bir ismi daha aradı. TFF Başkanı Yıldırım Demirören. Demirören ile TFF Asbaşkanı Servet Yardımcı'nın da toplantıda olmaması dikkatlerden kaçmadı.

Yardımcı durumu, kendilerine herhangi bir teklif gelmediği için katılmadıkları şeklinde değerlendirdi.

Fakat yapılan değerlendirmeler ise Kulüpler Birliği ile Demirören'in arasına MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu'nun girdiği yönünde. Özellikle Deniz Ateş Bitnel konusunda yaşananlar yüzünden Kulüpler Birliği'nin Demirören'e tepki gösterdiği ve iki taraf arasında sıkıntıların olduğu bildirildi.

Kulüpler Birliği başkanları kendilerini bağladı

Kulüpler Birliği'nin kurma aşamasını tamamlayan Süper Ligin 18 ekibinin başkanı kendilerini oldukça bağlayıcı bir kararın altına imza attı. Alınan karar gerekçesiyle Süper Lig AŞ kurulduktan sonra yönetime gelecek olan başkan ve yönetim kurulları altına imza attıkları her türlü belgeden sorumlu olacaklar.

Yaptıkları anlaşamlara kendilerini de bağlayacak. Bundan böyle "ben yönetimde değilim. Attığım imzanın sorumluluğunu da taşımam" dönemi sona erecek.

Editör: Wan Haber