Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. İnternet üzerinden konuyla ilgili araştırmalarına hız kesmeden devam eden vatandaşlar aynı zamanda sosyal mecralardan da sorunun çözülmesi yönünde talepte bulunuyorlar. Emeklilikte yaşa takılanlar konusu ile ilgili geçtiğimiz günlerde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın Emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

İşte İbrahim Kalın'ın o açıklamaları;

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın yaptığı basın toplantısında gündeme dair soruları yanıtladı. Kalın, Emeklilikte yaşa takılanlar konusu kabinenin gündeminde yok açıklamasında bulundu.

HAVALİMANI TAKVİMİYLE İLE İLGİLİ BİR DEĞİŞİKLİK YOK

İbrahim Kalın, yeni hava limanının yüzde 97'sinin tamamlandığını ve 29 Ekim'de açılışının yapılacağını kaydetti.

BAŞKAN ERDOĞAN'IN ALMANYA ZİYARETİ

Kalın, "Pozitif gündemi öne çıkaran bir ziyaret oldu. Ziyaretin başarısız olduğu tarzı haberler taraf tutumlardır. Caminin açılışında yaptığı konuşmaya atıfta bulunmak istiyorum. O konuşmayı dünyada kaç lider yapabilir emin değilim. Dini cemaatlerin mensup insanların Avrupa'da ve dünyanın başka bir yerinde barış içerisinde yaşamalarını sağlayacak bir formül önerdi. " dedi. (TAKVİM)

Editör: Wan Haber