2020 senesinin son ayında Acun Ilıcalı’nın yapmış olduğu açıklamalar ile beraber 2021 senesinin ilk gününde Eksen platformu yayın hayatına başladı. Spordan eğlenceye, müzikten dizi filmlerine, yarışma programlarından Sit-Com tarzı eğlence programlarına kadar pek çok branşta projeyi bünyesine katmaya devam eden Acun Ilıcalı, son yapmış olduğu açıklama ile şaşırtmaya devam ediyor.

Pek çok kişi tarafından merak edilmeye başlanan Exxen platformunda bulunan birçok dizi ve programın yanı sıra aynı zamanda belgesellere de yer verilmeye başlandı. Acun Ilıcalı, Eksen platformunda Türkiye’nin en çarpıcı skandallarından birine imza atan Mehmet Aydın’ın (Tosuncuk) dolandırıcılık hikayesini ekranlara taşımaya karar verdi. Exxen platformunda yayınlanacak olan tosuncuk belgeseli ile ilgili ayrıntılar ise merak edilmeye başlandı.

Belgeselde Mehmet Aydın’ın YouTube Platformu üzerinde şarkı söyleyen biri iken nasıl Türkiye’nin en zengin insanları arasında bulunduğuna kadar geçen süre içerisindeki hayat hikayesi başta olmak üzere dolandırıcılık ile ilgili hikayesinin tamamı anlatılacak.

Tosuncuk belgeseli 140journos aracılığı ile oluşturulacak.

 Exxen platformunun merak edilen ayrıntıları arasında bulunan belgeselde Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın'ın Çiftlik Bank vurgunu nasıl başladığı ve dolandırıcılık hikayesinin nasıl gelişim gösterdiği anlatılacak.

Bilindiği gibi Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın 1 milyar 139 milyon 972 bin TL’lik vurgun yapmış ve hemen akabinde yurt dışına kaçmıştı.

132 binden fazla insanı dolandırarak mağdur eden tosuncuk halen İnterpol tarafından kırmızı bülten ile aranıyor.

Editör: Wan Haber