Uyum içerisinde faaliyet göstermekten duymuş olduğu memnuniyeti ifade eden Kaymakam Çeçen, halk ve kurumlarla devamlı iç içe bulunduklarını söyleyerek:

“ Çatak çok daha iyi yerlere gelmeyi hak ediyor Çatak'ı gördüğüm için ve burada Kaymakamlık vazifesini yaptığım için son derece mutluyum, çok uzun kalmazsam da görev sürem içerisinde belediyemizin, belediye başkanımız Abdurrahman Şeylan'ın Kaymakamlığımıza çok destekleri oldu. Başkanımızın ilçemizin tanıtımı hususunda çok büyük emekleri ve projeleri mevcut. İlçemizi çok daha iyi yerlere getireceğinden ve Türkiye’nin saklı cennetlerinden biri olan bu güzel ilçeyi tanıtacağından kesinlikle eminim.” Dedi.

Ben de kendisiyle bundan sonraki faaliyetlerinde başarılarımı iletiyorum beraber faaliyet göstermiş olduğumuz Çatak belediye başkanımız Sayın Abdurrahman Şeylan ve ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum ifadelerini kullandı.

Çatak Belediye Başkanı Şeylan’dan Kaymakam Çeçen’e Teşekkür!

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, konu ile ilgili:

Rize’nin Ardeşen Kaymakamı olarak tayini çıkan ve giden Ekrem Çeçen'e ilçeye vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkürlerini sundu. Başkan Şeylan:

“Görev yaptığımız süre boyunca istişare içerisinde çalıştık. Bu zaman içerisinde ilginizden, alakanızdan dolayı projelerimize vermiş olduğunuz desteklerden dolayı size canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. güle güle gidin, sizleri daha güzel yerlerde görmeyi diliyoruz. İlçemize ve bizlere hakkınızı helal ediniz.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Başkan Şeylan, konuşmasının sonrasında Kaymakam çeçen’e Yeni Görev yerinin hayırlı olmasını temenni edip Çatak hatırası olarak el dokuması bir halı hediye etti.

Editör: Wan Haber