Boğaziçi Köprüsü'nden çırılçıplak soyunduktan sonra aşağıya atlayan 35 yaşındaki Burcu Namlı'nın ölümü akıllarda soru işaretleri bıraktı.

Dün akşam saatlerinde Boğaziçi Köprüsü Ankara istikametinde meydana gelen olayda çırılçıplak bir kadın, sürücülerin şaşkın bakışları arasında kendisini köprüden aşağı bırakmıştı.

HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine suda kurtarma çalışması başlatan Deniz polisi genç kadını Ortaköy sahilinden çıkartarak ambulansla hastaneye sevk etmişti. Şişli Etfal hastanesine kaldırılan kadının hayatını kaybettiği belirlendi.

KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Genç kadının Bakırköy nüfusuna kayıtlı 35 yaşındaki Burcu Namlı olduğu tespit edildi. Namlı’nın neden çıplak olduğu ve intihar ettiği anlaşılamazken olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan emniyet köprüdeki ve bölgedeki MOBESE kameralarını incelemeye aldı.

CENAZESİNİ DAYISI VE KUZENİ ALDI

Ailesinin tek çocuğu olan ve çalıştığı bankadan ayrıldıktan sonra elişleriyle uğraşan Burcu Namlı’nın cenazesini Adli Tıp Kurumu’ndan dayısı ve kuzeni teslim aldı. Genç kadının kuzeni Altan Varol “Kendisiyle uzun süredir görüşmüyorduk. Ama psikolojik sorunları vardı. Neden soyunarak atladığını bilmiyorum” dedi. 

4 YIL ÖNCE İŞİNDEN AYRILDI

Niğde Üniversitesi’nde İktisat Bölümü’nden mezun olduktan sonra özel bir bankada çalışmaya başlayan 35 yaşındaki Burcu Namlı, yaklaşık 4 yıl önce işinden ayrıldı. Hasan ve Emine Namlı çiftinin tek çocuğu olan Burcu Namlı, daha sonra ailesiyle birlikte yaşadığı evde elişleri ve toka yaparak zaman geçirmeye başladı.

KIYAFETLERİNİ ÇIKARIP KENDİNİ BOŞLUĞA BIRAKTI

Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Namlı, dün evinden çıkarak bir otobüse bindi. Boğaziçi Köprüsü üzerinden geçtiği sırasında otobüsten inen Burcu Namlı, köprünün demir korkuluklarına doğru yürüdü. Burada bir süre bekleyen genç kadın üzerindeki kıyafetleri çıkartarak demir korkulukların üzerine çıktı ve aşağıya atladı.

İhbar üzerine olay yerine giden sahil güvenlik ekipleri genç kadını denizden çıkarttı. Şişli Etfal Hastanesi’nde tedavi altına alınan Burcu Namlı tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu’na götürülen genç kadının cenazesini dayısı ve kuzeni teslim aldı. 

"UZUN SÜREDİR GÖRÜŞMÜYORDUK"

Genç kadının kuzeni Altan Varol uzun süredir görüşmediklerini anlatarak “Üniversiteden mezun olduktan sonra uzun süre bir bankada çalıştı. Daha sonra işten ayrıldı. Evinde elişleriyle uğraşıyordu. Bazı psikolojik sorunları vardı. Öğrendiğim bilgiye göre otobüsle evinden çıkarak köprünün üzerine gelmiş. Burada soyunarak aşağıya atlamış” dedi. Genç kadının cenazesi Örnek Mahallesi Merkez Camii’nde ikindi namazında yapılacak törenin ardından toprağa verilecek.

Editör: Wan Haber