Kurtlar Vadisi dizisinin İskender büyük rolüne can veren Musa Uzunlar ile Özge Özberk’in başrolde oynadığı, Simay Barlas, Mert Yazıcıoğlu gibi iki genç oyuncunun partner olduğu, Pamir Pekin ve Emre Kınay gibi iki Usta isimlerin de kadroda yer aldığı bir dizi Bir Annenin Günahı ilginç senaryosu ile izleyicileri kendisine hayran bırakmaya çalışacak. Show TV ekranlarında Kuzey Yıldızı pazar akşamlarının en çok izlenen dizileri arasında yer almaktaydı. Ayrıca TRT 1’de Gönül Dağı isimli program bu o rekabette iyi bir yerdeydi.  Fox TV, düşük profilde bulunan Zümrüdüanka’nın yerine Sen Çal kapımı ile reyting yarışına katılmayı başardı.

Ayrıca 9 sene aradan sonra Start TV’de İbo Show yeniden ekranlara geldi. MasterŞef Türkiye yarışmasının tv8’deki güçlü konumunu göz ardı etmemek lazım.

Bir annenin günahı dizisi reytingleri altüst edeceğe benziyor. İyice kızışan rekabet ortamında önümüzdeki birkaç bölüm içerisinde kimin nereye vardığını bulmak mümkün olacaktır.

Bir Annenin Günahı Dizisi Konusu Ve Oyuncuları

İlk bölümü ile Kanal D’nin ekranlarında izleyici ile buluşan dizi adından söz ettirdi. Güçlü kadrosu ve mükemmel bir şekilde oluşturulmuş senaryosu ile de merakla beklenen bir annenin günahı Cumartesi akşamları 20:00’da izleyicinin karşısına çıkacak. Senaryosunu Yeşim aslan ve Özlem Atasoy’un kaleme aldığı bir annenin günahı dizisinin başrolünde Özge Özberk, Musa Uzunlar, Emre Kınay, Mert Yazıcıoğlu gibi dikkat çekici isimler yer alıyor.

Konusu Nedir?

40’lı yaşlarda güzel bir kadın olan Suna, Göksu sahilinde küçük bir balıkçı dükkanı işletmektedir. Çocuklarıyla beraber gecekonduda hayatlarını sürdürmektedirler. Bir ev kooperatifine girmiştir. Hayattaki en büyük tutunacağı dal büyük oğlu Yusuf'tur. Henüz 20’li yaşlardaki Yusuf, ailesini bütün değerlerin üstünde tutan, okul hayatında oldukça başarılı, bütün maddi sıkıntılara rağmen halden anlayan biridir. Annesi onu, eğitimli biri olması amacıyla okutmuş, üniversite son sınıfa kadar getirmeyi başarmıştır. Hayalinde güzel günler yakındır. Ev alma işi bittikten sonra Yusuf da okulunu tamamlayıp Avukat olacak ve her şey yoluna girecektir. Fakat suna, kurmuş olduğu bu güzel hayallere hızlı adımlarla koşarken kaderin ona takacağı çelmeden habersizdir. İşte Bir annenin günahı dizisinin oyuncuları ve konusu böyledir.

Editör: Wan Haber