BİM (Birleşik Mağazalar A.Ş.) çeşitli münhal kadrolar için personel alımına tüm hızıyla devam ediyor. BİM internet sitesinden duyurulan açıklamaya göre; En az ortaöğretim mezunu erkek ve bayan genç personel adayları aranmakta. BİM iş başvurusu ve diğer hususlarla alakalı bağlantıları ve bilgileri haber içeriğimizde sizlere aktarıyoruz.

BİM personel alımı için adaylarda aranan genel nitelikler; Başarısının gücünü çalışanlarının üstün performansından alan BİM, büyümesini her geçen gün sürdürürken yeni personel istihdam etmeye devam ediyor. Tam zamanlı ve yarı zamanlı olmak üzere yaklaşık 34.073 çalışan istihdam eden BİM, hızla gelişen mağaza, depo ve ofis operasyonlarında görev alacak, başarıya odaklı, kariyer yapmak isteyen genç arkadaşlara ihtiyaç duyuyor. Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek, en az lise mezunu, erkek ve bayan genç çalışma arkadaşları aramaktayız. Erkek adayların askerlik hizmeti ile ilişiği olmaması tercih edilmektedir.

BİM personel alım ilanına başvuru yapacak adaylar başvurularını, BİM'in kendi sayfası üzerinden yapacaklar.

http://www.hr-link.net/Account/Login

http://www.bim.com.tr/Categories/676/hizli-basvuru.aspx

BİM çalışılabilecek kadrolar; Perakende Satış Elemanı (Gıda), Reyon Görevlisi, Beden İşçisi (Genel), Kasiyer, Market Elemanı, Satış Danışmanı / Uzmanı, Forklift Operatörü, Ambar/Depo Görevlisi, Mağaza Sorumlusu/şefi, Kasap, Satış Danışmanı / Uzmanı(Satış Elemanı (Perakende)). KAMU AJANS

Editör: Wan Haber