İstanbul'u etkisi altına alan yoğun kar yağışının yaşandığı günlerde Beylikdüzü Meydanı'nda kayak şovu yapan Beylikdüzü Kayak İhtisas Kulübü sporcularından Sabahattin Oblago, Ağrı'da yapılan Türkiye Şampiyonası'nda altın madalya almaya hak kazandı.
İstanbul şampiyonu olarak Beylikdüzü'nü Türkiye'de temsil eden Sabahattin Oblago'dan yeni bir başarı daha geldi. Beylikdüzü Kayak İhtisas Kulübü sporcuları geçtiğimiz günlerde yoğun kar yağışı sırasında Beylikdüzü Meydanı'nda kayak gösterisi yapmışlardı. Başarılarından dolayı Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'dan ödül alan şampiyon kayakçılardan Türkiye Şampiyonası'na katılan Sabahattin Oblago, Ağrı'da yapılan Kuzey Disiplini Serbest Kayaklı 10 km ve 15 km koşularda birinci olarak altın madalya kazandı.
BAŞKAN UZUN'DAN ŞAMPİYON KAYAKÇIYA TEBRİK
Türkiye Şampiyonası'nın ilk ayağı olan Ağrı'daki Kuzey Disiplini Serbest Kayaklı koşuda iki günde de birinciliği Beylikdüzü Kayak İhtisas Kulübü Sporcusu Sabahattin Oblago aldı. Cumartesi 10 km, Pazar 15 km yapılan yarışta birinci gelen Oblago, altın madalya almaya hak kazandı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun da şampiyon kayakçıya tebriklerini iletti ve başarılarının devamını diledi.
(HÇ-ET-Y)

14.01.2013 11:42:52 TSI

Editör: Wan Haber