Ekranların Kahkaha tufanı Beyaz show yeni sezona muhteşem bir bölümle merhaba dedi. Beyaz show 8 kasım 2014 cuma günki yeni sezon bölümü ile Dünyada Trend Topic oldu. Beyaz show Dünyada en çok izlenenlar arasında  yeni sezona start verdi..

 

Yeni sezona merhaba diyen Beyaz show muhteşem bir bölümler seyircisiyle buluştu. Ekranların sevilen eğlence programı Beyaz show en çok güldürmeye ve izlenmeye devam ediyor.


Kanal D nin yıllardır fenomen dizisi haline gelen Beyaz Show 2014-2015 sezonu ilk bölümüyle yine herkesi ekranlara kilitledi.


Beyaz show 8 kasım 2014 cuma konukları ve yeni sezon bölümü ile flaş bir giriş yaptı. Beyaz show yeni sezon bölümü ile Dünyada Trend Topic oldu yani dünyada en çok izlenenler arasında yerini buldu.

Beyaz show yeni sezona merhaba derken yeni bölüm ve yeni konukları ile en çok takip edilenler arasında olurken izleyicileri tarafından ne kadar hasretle beklendiğini Trend Topic olarak kanıtladı.

 

beyazz.jpg

 

Beyaz Show yeni sezona start verdi..

Beya show 8 kasım 2014 cuma bu haftaki konukları kimler?

Müzik, sohbet, parodi ve süper eğlence, hasret sona eriyor! Özlediğiniz, beklediğiniz, merak ettiğiniz şov, “Beyaz Show” yeni sezonunu açtı!

 

Kanal D’de ekrana gelen, usta şovmen Beyazıt Öztürk’ün sunduğu, sevilen talk show programı “Beyaz Show” değişen jeneriği ve dekoruyla yeni sezona başlıyor ve tiryakileriyle yeniden buluşuyor.

 

Yeni yayın döneminde yine canlı olarak ekrana gelecek olan programda, Kanal D izleyicilerini birbirinden ilginç sürprizler ve yepyeni skeçler, köşeler bekliyor.

 

Sezonun ilk bölümünün konukları ise; Bengü, Şebnem Bozoklu, Erkan Kolçak Köstendil ve Kaan Yıldırım.

Sezonun ilk programında; pop müziğin en güçlü yorumcularından Bengü, en beğenilen şarkılarını seslendirecek. “Ulan İstanbul” dizisinin başrol oyuncularından Şebnem Bozoklu, Erkan Kolçak Köstendil ve Kaan Yıldırım da, hem diziyle ve kendileriyle ilgili merak edilenleri yanıtlayacak, hem de keyifli bir sohbet gerçekleştirecekler “Beyaz Show” yeniliklerle geliyor!

 

Yeni sezonda yine yepyeni skeçler, köşeler hazırlayan Beyaz, “Doğruları Söyleyen Adam” skeciyle her koşulda doğruları söyleyecek. “Doğruları Söyleyen Adam”, başına hep dert mi alacak, yoksa başkalarının başına dert mi olacak?

 

Evlilik konusu sürekli gündemde olan Beyaz, “Madem Benimle Evlenmeyecektin” skecinde, bu sefer kendisi evliliği sürekli gündemde tutan bir adamın maceralarını sunacak.

 

Beyaz Show stüdyosundaki üniversitelilerin hem yeteneklerini, hem zekalarını dosta düşmana kanıtladıkları “Klostrohobi” ve “Kağıt Dağıtma” köşeleri de tam gaz devam ederken, yeni sezonda ayrıca VİP öğrenci ayrıcalığını da tadacaklar!

 

Editör: Wan Haber