2021 yılı için Bedelli askerlik başvuruları e-devlet üzerinden birkaç adımda tamamlanmıştı. Binlerce kişinin gözü 2021 askerlerin yerlerinin açıklanacağı tarihe çevrildi. Milli (Ulusal) Savunma Bakanlığı'nın, askerlik yerlerini ne vakit açıklayacağı birçok şahıs tarafından araştırılıyor. Buna istinaden, 2021 bedelli askerlik yerleri belli oldu mu?

Geçen Yıl İçin; Bedelli askerlik için 2020 başvuru alımları geçtiğimiz 31 aralık tarihinde tamamlandı. Milli Savunma (müdafaa) Bakanlığı'nın e-devlet üzerinden alımları sona eren bedelli askerlik başvurusunun arkasından, şimdi de celp yerlerinin ne zaman açıklanacağı merak konusu oldu.

2021 bedelli askerlik yerleri belli oldu mu?

Bedelli askerlikten yararlanacak olan kişiler, celp ve sevk dönemleri temel öğrenim yapacakları birliği 2021 seneı ocak ayında e-devlet üzerinden ulaşabilecekler.

Bedelli askerlik neticeları için henüz yeni bir duyuru yapılmadı. Bedelli askerlik başvurusu için yer alan bilgilendirmede bedelli askerlikten yararlanacak yükümlü kişilerin, celp ve sevk dönemleri ile temel eğitimi yapacakları birlikleri 2021 yılı ocak ayında e-devlet ve askerlik şubelerinden duyurulacağı doğrultuünde açıklamalar yer almıştı.

Editör: Wan Haber