BDDK tarafından yayınlanan ilana göre 12 tane personel alımı yapılacak.  Başvuruda bulunmak isteyen adaylar alımların ne zaman gerçekleşeceğini merak etmeye başladılar.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) bünyesine yapacağı 12 idari personel alımı için ilan yayımladı. Resmi Gazete'de yapılan duyuruya göre söz konusu alımlar için başvurular 29 Mart 2021 tarihinde alınmaya başladı. Bunun üzerine birçok vatandaş, BDDK personel alımına ilişkin detayları araştırmaya başladı. Peki, BDDK idari personel alımı ne zaman?

BDDK, bünyesine 8 memur ve 4 mühendis alımı gerçekleştirecek. Söz konusu alımlar, kamu hizmetine ilk defa başlayacak adaylar arasından giriş sınavı sonuçları doğrultusunda gerçekleştirilecek. Sınavlar, önce giriş sınavı sonra sözlü sınav şeklinde olacak.

BDDK idari personel alımı için adaylar başvurularını 29 Mart-9 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirecek.

BDDK idari personel alımı için adaylar, başvurularını internet adresinde yer alan "Başvuru Formu"nu doldurarak gerçekleştirecek.

Başvurular üzerinden yapılacak değerlendirmenin ardından sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların listesi ile sözlü sınavın yapılacağı yer ve sınav tarihleri, BDDK'nin internet adresinden açıklanacak.

Editör: Wan Haber